ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αποκλειστικό: Αυτά είδαν (και είπαν) οι Γερμανοί στο φάουλ πριν το 1-1!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Όλοι οι διάλογοι μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, στο οποίο προηγείται καθαρό επιθετικό φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ροντινέι.

Καταρχήν τα… πολλά με λίγα που τελείωσε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν σήκωνε γκρίνιες και διαμαρτυρίες στα αποδυτήρια, για τη φάση του γκολ των γηπεδούχων που στο ξεκίνημα

υπάρχει επιθετικό φάουλ που το είδαν μέχρι τα διόδια στα Μάλγαρα. Παρ’ όλα αυτά η διαιτητική ομάδα το μέτρησε κανονικά.

Και επειδή το Sportime είναι multilingual (να αυτά δεν θέλουμε) έχει και τον διάλογο της γερμανικής ομάδας στην επίμαχη φάση που ο Κωνσταντέλιας κάνει φάουλ στον Ροντινέι.

Καταρχήν ο ρέφερι του αγώνα, ενημερώνει οτι δεν έχει δει το παραμικρό. Ο βοηθός που είδε, είδε κάτι άλλο. «Υπάρχει ένα τζαρτζάρισμα και τίποτα άλλο». Αυτός το τερμάτισε αφού είδε οτι υπάρχει μαρκάρισμα ψηλά.

Και ήρθε ο VAR και το αποτελείωσε! Αφού έκανε τον έλεγχο της φάσης έδωσε το ok να συνεχίσει με σέντρα ο συμπατριώτης του. «Υπάρχει μια επαφή χαμηλά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τη μπάλα, αλλά η επαφή είναι light. Κανονικό το γκολ συνεχίζεις».

Στο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο παρά το ποστάρισμα του Καραπαπά για «διπλό φονικό». Ρώτησαν τον διαιτητή αν έγινε έλεγχος της φάσης και αν το γκολ δεν ακυρώθηκε επειδή δεν μπορούσε να γυρίσει τόσο πίσω η φάση.

Πάντως χέρι δεν υπάρχει. Η μπάλα βρίσκει accidental στο χέρι του Τόμας, αλλά δεν σκοράρει ο ίδιος για να ακυρωθεί, αλλά συμπαίκτης του.

Όσον αφορά στον παρατηρητή, ρώτησε τον Γερμανό για την συγκεκριμένη φάση χωρίς να πάρει ξεκάθαρη θέση. Το μόνο που ξεκαθάρισε ήταν οτι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα