ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Αυτό είναι το μειονέκτημα του Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ το πόσο κακός ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν πρέπει να το πίστευε ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλός του. Άφησε την ΑΕΚ να παίζει μόνη της. Ευθύνη του Λουτσέσκου στο 100%. Αυτό το όνειρο με Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια αλλά και το δίδυμο των Μεϊτέ, Οζντόεφ στα χαφ, τον έκανε να εκτεθεί.

Μια σημείωση εδώ: οι Μεϊτέ, Οζντόεφ είναι

μια χαρά παίκτες αλλά ακόμα και η στήλη έχει επισημάνει πως είναι σχετικά αργοί. Όταν παίζουν μαζί. Και άντε όταν ο αντίπαλος αμύνεται στο μισό γήπεδο, αυτό το μειονέκτημα καλύπτεται.

Όταν ο αντίπαλος είναι ομάδα όπως η ΑΕΚ που τρέχει ασταμάτητα, αυτά φαίνονται.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Μειονέκτημα που έχει επισημανθεί από τους σκάουτ, που έχουν δει live τον Κροάτη πορτιέρε.

Ο Κοτάρσκι έχει αλλάξει level παρακολούθησης πλέον. Δεδομένο αυτό. Η πρόταση που θα έρθει στον ΠΑΟΚ θα είναι από ομάδα πρώτης γραμμής. Παρόλα αυτά, εκείνο που προβληματίζει όσους είναι κοντά στο να δώσουν το πράσινο φως για να γίνει κρούση, είναι ακριβώς φάσεις σαν το 1-0 της ΑΕΚ.

Ο Κοτάρσκι το έχει ξανακάνει. Και σε άλλα ματς, όχι μόνο με την ΑΕΚ. Όταν πιέζεται διώχνει με τέτοιο τρόπο, που ούτε η μπάλα απομακρύνεται αλλά ούτε η ομάδα του μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω.

Επίσης, είναι εντυπωσιακά κακό για παίκτη τέτοιου επιπέδου, να διώχνει την μπάλα στον άξονα και όχι πλάγια.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα