ΠΑΟΚ: Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα στο πλαίσιο των playoff του Europa Conference League, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει όλο το βάρος στην πρώτη αναμέτρηση των playoff του Europa

Conference League που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη (19/8) κόντρα στη Ριέκα.

Κατά τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο αρχηγός του Δικεφάλου δήλωσε σήμερα παρών και μπήκε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ταξίδεψε για την Πορτογαλία μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και έτσι μοναδικός απόντας παραμένει ο Ίνγκι Ίνγκασον που έκανε ατομικό πρόγραμμα και δίνει… μάχη ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη της Τούμπας κόντρα στη Ριέκα συνεχίζεται. Το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε τα παιχνίδια με τη Μποέμιανς και θέλει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν, χτίζοντας παράλληλα πάνω στα κομμάτια που η ομάδα δούλεψε σωστά.

Η Δευτέρα (16.08) ήταν μέρα τακτικής. Μετά από την προθέρμανση ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε στο επίκεντρο και παρέδωσε μαθήματα στους παίκτες.Πιο συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος κατέλαβε η ανάπτυξη, η κυκλοφορία, το build up από την πίσω ζώνη, οι αυτοματισμοί ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έκαναν πρακτική εφαρμογή όλων αυτών των στοιχείων σε οικογενειακό διπλό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς με το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχεια το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τρίτη (17.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρίγιοβιτς: «Μέσα στα φαβορί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του»

ΠΑΟΚ: «Οι Πόρτλαντ Τίμπερς θέλουν τον Καγκάβα»

The Voice: Μπαίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα