ΠΑΟΚ: Έρχονται μεταγραφικές «βόμβες»!

Ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις δύο μεταγραφές πριν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας καθώς δεν μπορούσε να ξοδέψει άλλα χρήματα λόγω του προβλήματος που έχει με το Financial Fair Play, πλέον όμως τα δεδομένα αλλάζουν.

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους στο μεταγραφικό παζάρι καθώς εξασφάλισαν με την πρόκριση τα εκατομμύρια από τους ομίλους του Europa League και κυνηγούν και

ακόμη περισσότερα.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας Όλαφ Ρέμπε, έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Αυτό που περίμενε ο Γερμανός ήταν η ομάδα να πάρει την πρόκριση ομάδα επί της Μπεσίκτας έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνίες με σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία και τους είχε stand by!

Έτσι, λοιπόν, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική κινητικότητα του Δικεφάλου έτσι ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις, που πονάει και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του όπως ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Χρυσάφι στα ταμεία του!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Έρχονται μεταγραφικές «βόμβες»! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα