ΠΑΟΚ: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ο Μιτρίτσα

Τελειωμένη είναι η υπόθεση του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση του δανεισμού του.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή (27/8), ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιο… πρόβλημα στη

συμφωνία, αφού όλες οι πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι κάποια τυπικά γραφειοκρατικά θέματα με το MLS.

Όταν διευθετηθούν κι αυτά, τότε ο Δικέφαλος θα ανακοινώσει μαζί με την Νιου Γιορκ τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Μιτρίτσα γεννημένος στις 8 Φεβρουάριου του 1995 στην πόλη Κραϊόβα ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Βιτορούλ Κοστάντζα, για δύο χρόνια (2015-2017) βρέθηκε στην Ιταλία και στην Πεσκάρα (37 συμ, 6 γκολ, 2 ασίστ), αλλά επέστρεψε στη Ρουμανία για να αγωνιστεί με την ομάδα της γενέτειράς του, την Κραϊόβα (60 συμ, 29 γκολ, 11 ασίστ) πριν πωληθεί, αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ, τον Φεβρουάριο του 2019 στη New York FC, για να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορίας της. Τον Οκτώβριο του 2020 πήγε δανεικό στην Αλ Αχλί.
Στην ομάδα από την Τζέντα μέτρησε 30 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι λένε πως έκλεισε ο Λιάγιτς

ΠΑΟΚ: Στην Ανόρθωση ο Ουάρντα

Big Brother: Το λευκό δωμάτιο τον τρέλανε, δεν περνάει ο χρόνος

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα