ΠΑΟΚ: Η φημολογία για Μεϊτέ και Μονπελιέ

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένο όλο το ενδιαφέρον στη ρεβάνς με τη Μπριζ. Μετά το 1-0 στο Βέλγιο η ρεβάνς είναι ορθάνοικτη. Ματς δεν είχε το Σαββατοκύριακο, επομένως το μόνο που μετρά είναι το δεύτερο παιχνίδι με τους βέλγους.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν φυσικά είναι άλλο κεφάλαιο σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο πρωτάθλημα και συνεχίσει και στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να τρέχει ο σχεδιασμός και για την επόμενη σεζόν. Αλλά πρέπει.

Ο

Λουτσέσκου δεδομένο πως έχει ζητήσει την παραμονή του Μεϊτέ. Δανεικός από την Μπενφίκα με οψιόν στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Πρώτες κινήσεις, ωστόσο, προς τους πορτογάλους έχουν γίνει. Για το αν είναι δυνατόν να αποκτηθεί με μόνιμη μεταγραφή με ένα μικρότερο ποσό.

Οι εμφανίσεις του Μεϊτέ βέβαια έχουν κεντρίσει ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ εξάλλου παίζει και στην Ευρώπη, γενικά ο 30χρονος γάλλος χαφ κάνει καλές εμφανίσεις. Στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα υπάρχει φημολογία για συγκεκριμένο κλαμπ, που τον έχει στη λίστα του.

Ο λόγος για τη Μονπελιέ, που φαίνεται να τον έχει στην ατζέντα της. Πληροφορία που στην Ελλάδα δεν έχει επιβεβαιωθεί στο 100%. Πάντως, στη Γαλλία υπάρχει και ακούγεται ως φημολογία. Πως η Μονπελιέ έχει στη λίστα της τον Μεϊτέ

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα