ΠΑΟΚ: Λόγια, μόνο λόγια για τον Τζόλη!

Η Wasserman μέχρι νεοτέρας αποδεικνύεται ασυνεπής στα «θέλω» που έχει ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Χρήστος Τζόλης.

Μεγάλωσε απότομα! Μέσα σε ένα εξάμηνο τον έμαθε ολάκερη η Ευρώπη. Όσο και το περιβάλλον του, η οικογένειά του να θέλουν να διατηρήσουν lowprofile δεν είναι εύκολη δα η διαχείριση.

Το publicity έχει και τις απαιτήσεις του. Τις προσδοκίες του. Τα επικίνδυνα μονοπάτια του. Μόλις το ένα παστέλι, ακολουθούσε το άλλο οι διακρίσεις και τα τηλέφωνα έπεφταν βροχή.

Μόλις ο Πάμπλο Γκαρσία τον «κάθισε» στον

πάγκο η φωνή παρηγοριάς έλεγε: «Μην αγχώνεσαι! Είσαι ήδη “μεγάλος”. Και ας μην παίζεις έχεις ήδη φύγει αγόρι μου…». Πάλι καλά που ο Χρήστος Τζόλης από τα 10 που του έλεγαν κρατούσε max τα 2.

Λόγω φύσης παιδιού. Το τηλέφωνο του αδερφού του, ο οποίος έχει αναλάβει το brand του αδερφού του, δεν σταματούσε. Τι Ραϊόλα, τι εκπρόσωπος του Ζόρζε Μέντες, τι Αρτούρ Κανάλες! Τελικώς, η Wasserman, ήταν εκείνη που του «έκλεψε» την καρδιά και την υπογραφή.

Σε σημείο που του ανέλυσαν το πλάνο, την επόμενη μέρα και φυσικά το expanding της εταιρίας και στην Ελλάδα ένεκα του 19χρονου κυρίου. Κανείς δεν αμφισβητεί την ικανότητα των «γιανκηδων» μια και εκπροσωπούν παίκτες επιπέδου Ακε, Βαλβέρδε, Αουάρ, Λαπόρτ!

Το πρώτο στοίχημα για την Wasserman ήταν η Ντόρτμουντ μια και έχουν 3 παίκτες. Δεν βγήκε. Στην συνέχεια ήρθε και η σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ που τέλη Μαϊου τους αξίωσε σχεδόν 15 μύρια για το project Τζόλης. Το τουρ για το promotion συνεχίστηκε αδιάλειπτα.

Δίχως, όμως, το level της πρότασης να αγγίζει τουλάχιστον εφταψήφιο νούμερο. Ακόμη και η Γκλάντμπαχ έκανε λόγο για 4-5 μύρια (σ.σ.:  πήρε ήδη άλλον winger). Δεν συζητάμε για Ατλέτικο Μ., Βιγιαρεάλ, Μπρέντφορντ, Μπράιτον, Εβερτον και Σία.

Κατάληξη: τελευταία εβδομάδα Ιουλίου και ο Τζόλης, που φέτος δεν θα ΄χει την περυσινή ασυλία από τον Λουτσέσκου, είναι 70-30% να (ξε)μείνει στον ΠΑΟΚ. Στην ζωή, όπως και στο ποδόσφαιρο, το momentum πρέπει να εξαργυρώνεται. Το συμβόλαιο του Τζόλη με την Wasserman εκπνέει την 1η Σεπτεμβρίου. Αν, τελικά, ο μικρός δε φύγει τι θα κάνει;

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: «Κόπηκε» η περίπτωση Κατράνη!

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς! (vid)

Ατρόμητος: Τόσα δίνει για winger!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα