ΠΑΟΚ: Ο Εκόνγκ ακόμα δεν…

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα παιχνίδι με ένταση στη Λεωφόρο. Η έκρηξη του Λουτσέσκου μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό δε δικαιολογείται βάσει του αγώνα. Διαβάσατε και στο Sportime για την απορία του διαιτητή.

Τώρα αν ήταν σωρευτικό όλο αυτό όπως βγήκε προς τα έξω, ναι ok αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αν αδικείται η ομάδα του είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα.

Το ζήτημα είναι πως ο ΠΑΟΚ μετά το ματς στη Λεωφόρο έχει αρκετά αγωνιστικά θέματα να λύσει. Θα πρέπει να τα λύσει ο Λουτσέσκου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός τον πήρε παραμάζωμα τον ΠΑΟΚ. Με πολλά ζητήματα.

Ένα από αυτά, από τα πιο σημαντικά πως είναι φανερό ότι ο Εκόνγκ ακόμα δεν έχει δέσει με την άμυνα. Με αρκετές τοποθετήσεις που δεν ήταν 100% σωστές, με συνεργασία που δεν τη λες και τέλεια τόσο με τον Κουλιεράκη όσο και με τα μπακ του. Ειδικά με τον Κεντζιόρα είχαν συνδυαστικά θέματα με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να πατάνε περιοχή εύκολα.

Στα social ήδη ακούγονται υπερβολές. Όχι ο Εκόνγκ δεν είναι χάλια. Αλλά ακόμα δεν έχει βρει πατήματα. Όλοι αναπολούν τον Ίνγκασον αλλά ο Ισλανδός ήταν χρόνια στην ομάδα ενώ ο Εκόνγκ έχει παίξει όλα κι όλα 12 επίσημα παιχνίδια.

Με τον χρόνο θα πρέπει να κριθεί καλύτερα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Εκόνγκ,paok, ekongk