ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έπαθε το χειρότερο που φοβόταν

00:31 9/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε την πορεία του στο «Κλ. Βικελίδης». Δηλαδή το χειρότερο σενάριο. Από τις 30 Οκτωβρίου είχε να χάσει η ομάδα του Λουτσέσκου, από εκείνο το ματς με κάτω τα χέρια 2-0 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Από τότε είχε 7 σερί νίκες, σε ορισμένα ματς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και σιγά σιγά όλο και περισσότεροι έλεγαν πόσο ωραίο ποδόσφαιρο έπαιζε.

Μια νίκη

εκτός έδρας επί του Άρη θα ήταν το καλύτερο δυνατό. Εκτός των άλλων θα έμενε η ομάδα του Λουτσέσκου ακόμα στην πρώτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν ήταν καλός στην έδρα του Άρη. Σα να ξύπνησε μετά το 2-1 αλλά επίσης σα να έδειχνε πως το άγχος του φαβορί και η ανάγκη να πάρει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, δεν μπόρεσε να το σηκώσει.

Φυσικά και το πρωτάθλημα έχει απέραντο δρόμο ακόμα.

Ο ΠΑΟΚ επίσης δεν μπορούσε να κερδίζει παντού. Απλά έδειξε στο ντέρμπι της πόλης και ορισμένα στοιχεία που σίγουρα ο Λουτσέσκου τα ξέρει και θα θέλει να τα δουλέψει. Αλλά βγήκαν στον υπερθετικά αρνητικό βαθμό στην ήττα αυτή.

Η στήλη σε επόμενα σημειώματα θα σταθεί σε 1-2 ζητήματα που δεν είναι βουνό, αλλά σίγουρα ο Λουτσέσκου θα προβληματίστηκε.

Ο Ρουμάνος δεν είναι τυχαίος, είδε γιατί μέσα στο γήπεδο, η ομάδα του έχασε και έπεσε 3η στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.  

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα