ΠΑΟΚ: Πανίσχυρος παίκτης παρά τα λάθη του

13:42 6/9/2020 - Πηγή: Sportime
Μπορεί πέρσι ο ΠΑΟΚ να μην πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά από αρκετά χρόνια να μην κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, αυτό όμως δεν αλλάζει την ουσία ότι δηλαδή παραμένει κυρίαρχος… παίκτης και πρωταγωνιστής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League (μένει ανοιχτή και η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Champions League,

έστω και αν είναι το απόλυτο αουτσάιντερ) με την νίκη του ΠΑΟΚ επί μιας πολύ σημαντικής ομάδας όπως είναι η Μπεσίκτας, η μεταγραφή του Ζίβκοβιτς, η συμφωνία του με την NOVA είναι «χτυπήματα» που αποδεικνύουν τη μεγάλη δυναμική της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Πλέον και μετά τα… παθήματα που έγιναν μαθήματα και δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά στον σωστό δρόμο (υπό τον φόβο του FFP), εκεί που πρέπει να δοθεί βαρύτητα στην Τούμπα, είναι στη διατήρηση αυτής της νέας φιλοσοφίας σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που είναι και ο καθρέφτης των όσων γίνονται στα γραφεία. Άλλωστε το αποτέλεσμα του αγωνιστικού τμήματος που πλέον χτίζει το ρόστερ του περισσότερα ποδοσφαιρικά κριτήρια, είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος και για αυτό το αποτέλεσμα γίνονται όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ.Καλτσίδη: Οι «μπέμπηδες» του Φερέιρα αλλάζουν το στάτους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να υπάρξει ακόμη καλύτερη οργάνωση και να θωρακιστεί κι άλλο το αγωνιστικό τμήμα ώστε να δικαιωθούν οι προσπάθειες όλων μέσα στο σύλλογο από τον μεγαλομέτοχο και τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο στην Μικράς Ασίας που παλεύει καθημερινά για το καλό της ομάδας.

Η παραμονή του προπονητή παρά τις πολλές αντίθετες φωνές, η πρόσληψη ικανών ανθρώπων που δουλεύουν γύρω από τον Φερέιρα και η προσπάθεια δημιουργίας σταθερού τιμ, (ανεξάρτητο από το ποιος είναι προπονητής) είναι κινήσεις που δείχνουν πως ο δικέφαλος Θέλει να αλλάξει.

Βέβαια, και το γράφω τώρα που είναι ακόμη νωρίς και δεν έχουν έρθει άσχημα αποτελέσματα, σε όλο αυτό το «νέο», που σχεδιάζει και ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ και που στηρίζει πολλά και στα νεαρά ταλέντα του, χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους.

Η διάφορα με τα αλλά χρόνια είναι πως χάρη στον ισχυρό οικονομικά μεγαλομέτοχο του, γνωρίζουν όλοι, ότι αυτή η υπομονή θα αποφέρει σίγουρα καρπούς. αργά ή γρήγορα.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Πανίσχυρος παίκτης παρά τα λάθη του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα