ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα για την Super League 1 και ο Δικέφαλος του Βορρά φουλάρει ενόψει του αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αύριο, Κυριακή (12/9, 19:00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα κόντρα στους Ηπειρώτες έχοντας όμως στο κεφάλι του έναν πονοκέφαλο που αφορά την κατάρτιση της αποστολής της αναμέτρησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να αποφασίσει ποιους εκ των Άκπομ, Αουγκούστο, Εσίτι, Καγκάβα, Τέιλορ, Σίντκλεϊ και Ροντρίγκο

θα αφήσει εκτός αποστολής καθώς οι περιορισμοί αναφορικά με τη παρουσία των μην κοινοτικών παικτών, στο παιχνίδι, τον υποχρεώνει να διαλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτούς τους περιορισμούς, ο εκάστοτε προπονητής δικαιούται να συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του μόνο πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, με τον Λουτσέσκου να έχει στη προκειμένη περίπτωση να επιλέξει ανάμεσα σε 7 και ως κατά συνέπεια, αποκλείσει δύο εξ αυτών.

Διαβάστε επίσης:

Σμόλτσιτς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος αντίπαλος για την Ριέκα, άξιζε την πρόκριση»

ΠΑΟΚ: Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών για αθλητικό νόμο και διαχωρισμούς (pics)

Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: «Η αστυνομία αφού παρακολουθούσε…δεν είδε από που τα πήρε»

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα