ΠΑΟΚ: Το φιλικό που… φέρνει μεταγραφές!

13:24 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ιδέες. Η λέξη κλειδί της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τις δικές του ξεκάθαρες ιδέες γύρω απ’ το ποδόσφαιρο και προσπαθεί μέσα από την καθημερινή δουλειά και τα φιλικά παιχνίδια να τις μεταδώσει με τον σωστό τρόπο στους ποδοσφαιριστές του.

Κάπως έτσι, μοιραίο είναι, οι προπονήσεις να αφιερώνονται σε μεγάλο βαθμό στην αφομοίωση των αγωνιστικών χαρακτηριστικών που ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να προσθέσει στο στυλ

της ομάδας, έχοντας υπόψιν του και τα ποιοτικά στοιχεία των ποδοσφαιριστών του.

Ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που… διαμορφώνεται στην Ολλανδία δεν μπορεί κανείς να έχει καθώς είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά και για να φανεί η δουλειά που γίνεται. Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι οι φιλικές αναμετρήσεις καθώς μέσα άπω τους αγώνες θα μπορεί ο προπονητής να αντιληφθεί τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του αλλά και οι τελευταίοι μέσα από τα παιχνίδια θα μπορέσουν να «δεθούν» και να αφομοιώσουν όσα τους ζητάει ο νέος τεχνικός που του αρέσει να παίζει κυρίως 4-4-2.

ΠΑΟΚ: Κόντρα στη Νόρτζελαντ

Άλλωστε στο ρόστερ υπάρχουν πλέον νέοι ποδοσφαιριστές που πρέπει να «κουμπώσουν» με τους υπόλοιπους. Έτσι λοιπόν η αποψινή αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα βοηθήσει την ομάδα να πάει ένα βήμα ακόμη μπροστά προς τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να είναι έτοιμη στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 6-7 Αυγούστου. Χθες για άλλη μία φορά οι προπονήσεις του Φερέιρα περιελάμβαναν ομαδική τακτική γύρω από τον τρόπο ανάπτυξης ενώ διεξήχθη και δίτερμα.

Τη δυνατότητα για… χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των πρωταθλητών Ελλάδας θα έχουν και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου. Αυτό διότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης και της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία κόντρα στην Νόρτζελαντ και προσφέρει τον αγώνα εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV. Η προβολή αφορά αποκλειστικά κατοίκους Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας. Στο μεταξύ στο αθλητικό κέντρο που θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ομάδα απο τη Δανία, οι Ολλανδοί διοργανωτές έχουν βάλει είσοδο 5 ευρώ καθώς περιμένουν αρκετούς φιλαθλους κυρίως Ελληνες που θα έρθουν απο τις γύρω περιοχές και κυρίως απο τη Γερμανία.

The post ΠΑΟΚ: Το φιλικό που… φέρνει μεταγραφές! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα