ΠΑΟΚ: Το πρόβλημα διαχείρισης του παγκίτη Αντρίγια Ζίβκοβιτς

10:36 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Για τον ΠΑΟΚ εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό θέλει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι καρφωμένος στον πάγκο εδώ και καιρό. Ο λόγος; Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Πως θα το διαχειριστεί ο Ρουμάνος κόουτς;

Μπορεί ο «Κύριλλος» να κάνει παπάδες σύμφωνα με τα νούμερά του: 32 ματς/13 γκολ/11 ασίστ! Μπορεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να «καθάρισε» την μπουγάδα επιβλητικά, αλλά ξωπίσω του υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!

Αυτό το «αλλά» ακούει στο όνομα Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός! Και φυσικά μέχρι τον τραυματισμό του το απόλυτο αγωνιστικό σημείο αναφοράς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δει αλλιώς την κατάσταση πλέον. Δεν μπορεί να τον αδικήσει και κάποιος. Ο Ντεσπόντοφ κάνει τη διαφορά. Ο Τάισον έχει την ουσία. Εδώ πολλές φορές μένει εκτός και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (άλλο θέμα κι αυτό) για τον Μουργκ. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει… Κι αν ο μικρός (ψιλο)καταλαβαίνει, ο Ζίβκοβιτς σε καμία περίπτωση.

Μετά το ντέρμπι με τον Αρη έμεινε ξανά στον πάγκο και φυσικά δεν έβαλε και τα γέλια! Ο Ρουμάνος προπονητής που ΄ναι Νο1 μετρ στη διαχείριση των αποδυτηρίων την επομένη εισέπραξε τα αρνητικά vibes. Θέλει τρόπο, όχι κόπο. Δεν θα είναι απλό από εδώ και πέρα…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα