Παουλίνιο: «Ανυπομονώ να μπω στο νέο γήπεδο» (vids)

13:55 7/6/2019 - Πηγή: Sportime

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Παουλίνιο, που υπέγραψε το συμβόλαιο του με την «Ένωση» και πλέον πιάνει δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος  που υπογράφει σε μία τόσο ιστορική ομάδα, ενώ ανέφερε ότι θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Ακόμα αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Αντρέ Σιμόες, τον οποίο και γνωρίζει αρκετά καλά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παουλίνιο:

«Είμαι

πολύ ευτυχισμένος που έχω υπογράψει στην ομάδα της ΑΕΚ, μια πολύ ιστορική ομάδα. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, είμαι χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή.

Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός της χώρας μου, μίλησα με τον Αντρέ Σιμόες τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα.

Η παρουσία αρκετών Πορτογάλων στην ομάδα είναι κάτι θετικό για εμένα, καθώς και ένας από τους λόγους για τους οποίους πείστηκα να έρθω εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε μαζί πολύ καλή δουλειά και θα βοηθήσουμε την ΑΕΚ.

Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι παρά πολύ παθιασμένος και “πεθαίνει” αν χρειαστεί για να υποστηρίξει την ομάδα του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω κι εγώ τη ζωή μου για την επιτυχία της ομάδας».

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/06/Paulinho-2.mp4https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/06/Paulinho.mp4

The post Παουλίνιο: «Ανυπομονώ να μπω στο νέο γήπεδο» (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα