ΠΑΣ Γιάννινα: Ο κόσμος βράζει και τα «έχωσε» στη διοίκηση – Τα δεδομένα για προπονητή

Το καράβι πάει ολοταχώς για τα βράχια και η ισοπαλία με τον Βόλο το επιβεβαίωσε. Σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα και δεν ισιώνει.

Στον τελικό με τους Θεσσαλούς ήταν ξανά κατώτερος των προσδοκιών. Όχι ότι έπαιξαν καλά οι φιλοξενούμενοι. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Μόνο που δεν αρκεί.

Στον πάτο της βαθμολογίας παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα και το πρόγραμμά του έως το τέλος του πρώτου γύρου είναι αρκετά δύσκολο. Πάει στον ΟΦΗ, υποδέχεται την ΑΕΚ

και παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Μπορεί να το γυρίσει; Ο κόσμος έχει αρχίσει να μην το πιστεύει. Γι’ αυτό και μετά τον αγώνα με τον Βόλο ακολούθησε έκρηξη θυμού. Πρώτα οι αποδοκιμασίες με το σφύριγμα της λήξης. Μετά τα «φύγε, φύγε» προς τον Θανάση Στάικο.

Με τον Έλληνα τεχνικό υπήρξαν και συζητήσεις στη συνέχεια. Στα επίσημα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα έκρυθμο. Εκεί οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης τα άκουσαν από τον κόσμο.

Ο δεύτερος προς τιμήν του θέλησε να βγει μπροστά. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να συνομιλήσει με κάποιους φιλάθλους. Μόνο που ήταν τόσο ο εκνευρισμός τους που δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση. Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης παρέμεινε θεατής.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η στάση του. Ειδικά από τη στιγμή που για όσους ξέρουν, δικό του δημιούργημα είναι ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα. Δικό του, δηλαδή, και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για ό,τι έχει γίνει έως τώρα.

Θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετός κόσμος περίμενε τον Στάικο και τους παίκτες και έξω από το γήπεδο για να τους μιλήσει. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και με άλλους ανθρώπους της ομάδας. Θυμός και απογοήτευση τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος υποστήριξε πως μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και προσέθεσε πως «θα μου επιτρέψετε να τα πω κατ’ ιδίαν με τη διοίκηση και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το καλύτερο για τον σύλλογο».

Του έγινε πιο ξεκάθαρη ερώτηση για το ενδεχόμενο παραίτησής του με τον ίδιο να λέει ότι «θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα».

Με απλά λόγια ο Στάικος αποχωρεί, εάν το αποφασίσει η διοίκηση. Το μπαλάκι είναι στα αδέρφια Χριστοβασίλη και κυρίως στον Παναγιώτη. Τι θα κάνει, θα συνεχίσει να τον στηρίζει ή θα προχωρήσει σε μία κίνηση αλλαγής μήπως και αντιστραφεί το κλίμα; Δεν θα αργήσει να βγει λευκός καπνός.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα