ΠΑΣ Γιάννινα: Παίκτης που ήθελε, έκανε άλμα καριέρας με ελληνική βοήθεια

Τόσο το καλοκαίρι όσο και τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε στην αγορά για να πάρει αριστερό μπακ. Ξεχώριζε η περίπτωση του Τουόμας Ολίλα.

Πριν αποκτήσουν τον Μάριο Τσαούση οι Ηπειρώτες, είχαν κοιτάξει άλλες περιπτώσεις. Ο Χουάν Ινφάντε ήταν μία εξ αυτών, όνομα που έπεσε και τώρα στο τραπέζι. Μόλις προέκυψε ο Ολίλα, τα βλέμματα στράφηκαν εκεί, αλλά δίχως επιτυχία.

Δεν τον άφηνε η Ελσίνκι χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Έγιναν κάποιες προσπάθειες με διάφορα τρικ, αλλά οι Φινλανδοί δεν

λύγισαν. Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα και πριν από αρκετό καιρό, όταν το έψαξαν και πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάτι παραπάνω ήξεραν στην Ελσίνκι φυσικά. Ο Ολίλα αποτελούσε για εκείνους σημαντικό πρότζεκτ και αυτό φάνηκε γρήγορα. Η μεταγραφή που πήρε τελικά αποτελεί αναμφίβολα άλμα καριέρας για εκείνον.

Από τον… ΠΑΣ Γιάννινα στο Παρίσι

Στην ιστορική Paris FC θα παίζει στο εξής ο Ολίλα, όπως ανακοίνωσαν οι Γάλλοι. Συμβόλαιο για 3,5 χρόνια υπέγραψε ο παίκτης με τους Φινλανδούς να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, κατάφεραν να κρατήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Σημαντικό το deal για την Ελσίνκι, ακόμη πιο σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή που ανέβασε και το κασέ του και στα όρια του ανέφικτου για τις ελληνικές ομάδες κάτω από την πρώτη πεντάδα της Stoiximan Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η μεταγραφή φέρει ελληνική υπογραφή. Ο Ολίλα είναι παίκτης της Sports Promotion Group των Ντάνιελ Μηνοβγίδη και Λευτέρη Σαδίκη. Παρεμπιπτόντως, οι δυο τους έκαναν μεταγραφή και στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό τον Ιανουάριο, τον Τζόρντι Οσέι-Τούτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPG | Sports Promotion Group (@sportspromotiongroup)

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα