ΠΑΣ Γιάννινα: Προπονητικό παπούτσι (όχι) από τον τόπο σου

15:35 1/6/2019 - Πηγή: Sportime

Στον ΠΑΣ Γιάννινα το πήραν απόφαση. Στην αρχή ήθελαν να βρουν έναν Έλληνα προπονητή, γνώστη της πραγματικότητας, της κατηγορίας και άλλα τα υπόλοιπα προπονητικά κλισέ αναζήτησης.

Μετά το φιάσκο με τον Νίκο Παπαδόπουλο τα μυαλά στα Γιάννινα άλλαξαν. Ούτε ο Τάτσης, μήτε ο Γρηγορίου θα είναι ο επόμενος προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αυτός θα έρθει από την ξένη αγορά θα ‘ναι ο διάδοχός του Γιάννη Πετράκη. Και μάλιστα ο ΠΑΣ έχει μεγαλόπνοο σχέδιο.

Σκοπεύει να του δώσει πολυετές συμβόλαιο που να βγάζει προοπτική, πλάνο και εμπιστοσύνη στο νέο project.

Γι’

αυτό αργεί και ο «εκλεκτός» του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγος χρόνος για σωστή αναζήτηση υπάρχει ακόμη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η περίπτωση Γρηγορίου

Πάντως, η τελευταία προσπάθεια του ΠΑΣ αφορούσε την προσέγγιση του Μιχάλη Γρηγορίου. Θυμηθείτε τι έγραφε το Sportime: «Οι διοικούντες είναι πεπεισμένοι πως αυτός που πρέπει να αναλάβει και να οδηγήσει την ομάδα ξανά στη β είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Είχαμε ενημερώσει πως με όσα είχαν προηγηθεί, πολύ δύσκολα θα έρχονταν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν πως υπήρξε νέα προσέγγιση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένος να ανέβει και άλλο οικονομικά, ενώ έδωσε εν λευκώ στον 45χρονο τεχνικό το θέμα του τιμ του. Συν τοις άλλοις, κατέστη σαφές πως θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για να φτιαχτεί ρόστερ ανόδου.

Κάποιες υποχρεώσεις των δύο πλευρών αναγκάζουν να πάρει παράταση λίγων ημερών η τελική συνάντηση. Θα γίνει, όμως, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Και αυτή τη φορά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο θετικής απάντησης από τον πρώην κόουτς του Πανιωνίου».

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Προπονητικό παπούτσι (όχι) από τον τόπο σου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα