Πέναλτι υπέρ της Λαμίας είδε ο Κουτσιαύτης – Τι είπε για αυτό που ζητάει η ΑΕΚ!

Για όλες τις φάσεις που σήκωσαν συζήτηση στη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League μίλησε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Ο πρώην διαιτητής που δίνει το παρών στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του Action24, έκανε τη δική του ανάλυση για τα όσα είδαμε.

Αρχικά στο Κηφισιά – ΑΕΚ, όπου οι γηπεδούχοι σόκαραν την πρωταθλήτρια, τόνισε αρχικά ότι δεν υπήρξε κάποιο λάθος στην τοποθέτηση των γραμμών, που σήκωσε πολλές αντιδράσεις ακόμα και από

τον Τάσο Τσατάλη, υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι οι γραμμές ήταν σωστά τοποθετημένες, ενώ έδειξε και ένα βίντεο παραδείγματος προκειμένου να γίνει κατανοητό αυτό.

Ακόμα πήγε και στη φάση του τελευταίου ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ, όπου ο Άμραμπατ είναι σε θέση offside και κανονικά ακυρώνεται.

Ωστόσο πιο πριν η ΑΕΚ ζητάει πέναλτι που γίνεται στον Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αριστομένη Κουτσιαύτης, δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο τόσο για το VAR αλλά και για τον διαιτητή και έτσι η αμφιβολία είναι υπέρ τους.

Στη συνέχεια πήγε στο ΛαμίαΠαναθηναϊκός, που και εκεί είχαμε αρκετή συζήτηση για πολλές φάσεις, ωστόσο οι δύο που ξεχώρισαν ήταν η κόκκινη στον Αράο και το πέναλτι που ζητούν οι γηπεδούχοι.

Για την κόκκινη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα αφού ο παίκτης της Λαμίας κάνει θέατρο, ωστόσο αναφέρει ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στη Λαμία, αφού υπάρχει τράβηγμα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Ηλίας Σπάθας στην κριτική του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα