Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο του Περιστερίου Άγιο Αντώνιο παρουσία Δημήτρη Νατσιού και Ανδρέα Παχατουρίδη

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο του Περιστερίου Άγιο Αντώνιο, στον ομώνυμο Ναό του Αγίου, παρουσία του προέδρου της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρη Νατσιού και του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

«Ο μεγάλος αυτός Άγιος της Ορθοδοξίας, ο Άγιος Αντώνιος, με τον σκληρό αγώνα του ενάντια στους πειρασμούς, μας έδειξε τον δρόμο της αγιότητας. Αυτούς τους πειρασμούς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και εμείς σήμερα, στις δύσκολες σκοτεινές εποχές που ζούμε. Φως

στη ζωή μας ο τρόπος ζωής των Αγίων της Εκκλησίας μας. Άγιε Αντώνιε δίνε μας δύναμη και οδήγα τη σκέψη μας», δήλωσε στο Sportime ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Ανδρέας Βορύλλας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την παρουσία τους στην πανήγυρη του πολιούχου ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε το κήρυγμα του Σεβασιμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου, με φόντο το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων.

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα