Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 7/12: Ποντάρισμα στη Euroleague, δύσκολα ο Παναθηναϊκός!

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 7/12: Αρκετή στοιχηματική δράση έχουμε σήμερα, με τον Χοσέ να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Συγκεκριμένα,  η στήλη ασχολείται με έξι παιχνίδια, με τη Euroleague, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, να έχει… πρωταγωνιστικό ρόλο.

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 7/12: Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του και όλες τις λεπτομέρειες.

ΑΓΓΛΙΑ 22:15ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ
ΧΑΜ OVER 4,5 ΚΑΡΤΕΣ 1,93ΠΡΟΤΑΣΗ:Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣΤοπικό ντέρμπι του Λονδίνου με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουεστ Χαμ. Αγωνιστική κοιλιά για την Τότεναμ που έχει μείνει χωρίς τρίποντο για τέσσερις σερί αγωνιστικές. Την νίκη θέλει η Γουεστ Χαμ για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.ΟΛΛΑΝΔΙΑ 22:00ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΦΟΛΕΝΤΑΜ OVER 1,75 ΗΜΙΧ. 1,80ΠΡΟΤΑΣΗ:ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜΚατώτερη των προσδοκιών η Φέγενορντ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με την Αϊντχόβεν και η υπόθεση τίτλος δυσκόλεψε πλέον αρκετά. Κόντρα στη Φόλενταμ πάντως είναι το φαβορί και θα ψάξει ένα ξέσπασμα που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα.ΒΕΛΓΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 21:30ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1 -0,75 1,80ΠΡΟΤΑΣΗ:ΑΣΟ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΠΑΙΖΟΥΜΕΤα κύπελλα παίζουν μπάλα πάμε στο Βέλγιο και στη κόντρα ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα των Βρυξέλλων θέλει σίγουρα την πρόκριση μπροστά στο ένθερμο κοινό της.ΣΛΟΒΕΝΙΑ 18:30ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ-ΜΠΡΑΒΟ 1 -1,0 1,83ΠΡΟΤΑΣΗ:ΑΣΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣΔεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο η Ολίμπια στο ντέρμπι με την Μάριμπορ με συνέπεια να έρθει εύκολα η ήττα. Στο -8 πλέον απο την κορυφή δεν έχει περιθώρια για απώλειες και καλείται να βγάλει αντίδραση. Στη κόντρα θα χτυπήσει η Μπράβο για να κάνει την ζημιά σήμερα.ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 21:15ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 -2,5 1,72ΠΡΟΤΑΣΗ:Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙΟ Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Εφές γνωρίζοντας ξανά την ήττα στο τέλος. Δύσκολο το έργο και σήμερα γαι την ομάδα του Εργκίν Αταμάν κόντρα στη πρωταθλήτρια ευρώπης Ρεάλ. Η βασίλισσα ζορίστηκε αλλά πέρασε απο το Σεφ με τον Μούσα να είναι καταλυτικός.ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 21:30ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΙΛΑΝΟ 1 -3,5 1,80ΠΡΟΤΑΣΗ:Η ΕΔΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΗ έδρα δίνει δύναμη στην Παρτιζάν και είναι ξεκάθαρα το μεγάλο όπλο της ομάδας του Ομπράντοβιτς. Οι ασπρόμαυροι έρχονται απο δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μονακό. Η Αρμάνι απο την άλλη συνεχίζει να μην πείθει και αν χάσει σήμερα θα μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

Αρκετά σημαντικό ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις προτάσεις του Χοσέ, όπου καθορίζουν τζίρους και πονταρίσματα.

Κάντε εγγραφή για να έχετε κάθε μέρα τα προγνωστικά του Χοσέ στο e-mail σας μέσω της e-Sportime.

Με το e-mail μας έχουν τα προγνωστικά από το βράδυ, κάτι που σημαίνει πως πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές στις αποδόσεις της Novibet.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά, Χοσέ 712, Ποντάρισμα, Euroleague, Παναθηναϊκός,prognostika, chose 712, pontarisma, Euroleague, panathinaikos