Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική έρμαιο του Ερμή στις βρωμοδουλειές του

18:54 8/4/2024 - Πηγή: Sportime

Συγκλονίζουν οι Ψυχοκόρες με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς η Βασιλική γίνεται έρμαιο του Ερμή αλλά και της Μάγιας και όσων αυτοί οι δύο θέλουν να πετύχουν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο στην τηλεθέαση με την παρουσία στην στην ελεύθερη τηλεόραση μετά τον ΑΝΤ1+. Οι αδερφές συνεχίζουν να υποφέρουν από τα αφεντικά τους αλλά και όχι μόνο καθηλώνοντας με τις ιστορίες τους το κοινό.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική

Επεισόδιο

13: «Όποιον δρόμο κι αν πήρα, δεν ξέφυγα απ’ τη Μοίρα».

Ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική για τις παρανομίες του και η Μάγια για να χτίσει το πολιτικό της προφίλ. Η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της.

Η Φρόσω βρίσκει έναν φίλο στο πρόσωπο του Μέλιου και η Ευανθία πάει κρυφά στην Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα της οικογένειάς της. Ο Αρδίτης πιέζει τον εκδότη του περιοδικού να μάθει ποιος είναι ο αρθρογράφος που καταφέρεται εναντίον του και έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία του από μια κρυφή συνάντησή του με ξένους πολιτικούς. Η Νέλλα θα συνοδεύσει την Όλγα στο οικοτροφείο – ή μήπως όχι; Τι θα συμβεί;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τις Ψυχοκόρες και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Πέτρα του σκανδάλου η Δεσποινιώ για Τάσο και Νέλλα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη τρέμει στην ιδέα του θανάτου του Φίλιππου!

Survivor 8-4: Αποχωρεί η Ασημίνα; – Τι ρωτάει ο Λιανός στο trailer;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα