Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένταλμα σύλληψης της Εύας για απόπειρες δολοφονίας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένταλμα σύλληψης της Εύας για απόπειρες δολοφονίας

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, οι αποφάσεις του εισαγγελέα Γιακωβάκη θα φέρουν την αδερφή του Ευθύμη, Εύα σε εξαιρετικά

δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα για την Εύα καθώς ο Χρήστος Γιακωβάκης εκδίδει ένταλμα σύλληψης της για τις απόπειρες δολοφονίας της Θοδώρας και του Μαθιού.

Φυσικά στο στόχαστρο της δικαιοσύνης θα βρεθεί και για τα όσα έκανε στον άτυχο αγρότη, ο οποίος δανείστηκε το αγροτικό αμάξι του Μαθιού.

Κάπως έτσι, ο εκρηκτικής μηχανισμός που ήταν δεμένος, έσκασε και του στέρησε τη ζωή εν αντιθέσει με τον Μαθιό που γλίτωσε από θαύμα.

Πλέον, η Εύα θα βρεθεί υπόλογη για όλες τις παραπάνω πράξεις με το τέλος της να πλησιάζει.

Την ίδια ώρα όμως ο Παύλος είναι ικανοποιημένος με την έκβαση των πραγμάτων και πιστεύει πως τώρα που η Εύα είναι στη φυλακή και θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό μπορεί πια ο Μαθιός να ζήσει μία ήρεμη ζωή και ο Γιώργος με τη Θοδώρα να προσπαθήσουν να είναι και πάλι μαζί.

Δεν μπορεί, όμως, να φανταστεί πως η γυναίκα έχει δώσει εντολή δολοφονίας για εκείνον και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τους επίδοξους δολοφόνους του.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Σοκ με την απόπειρα δολοφονίας-Η Εύα κόβει τα φρένα της Θοδώρας-Έτσι παίρνει εκδίκηση

Σασμός: Ο Παύλος βάζει την Εύα στη φυλακή

Σασμός: Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να προστατέψει τον Φραγκιαδάκη

Σασμός: Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος ετοιμάζουν χτύπημα στον Μαθιό!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα