Σασμός επόμενα επεισόδια: Γι’αυτό έβαλε τέλος στη ζωή της η μητέρα του Ανδρέα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γι’αυτό έβαλε τέλος στη ζωή της η μητέρα του Ανδρέα

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, ο Ανδρέας Βρουλάκης θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο και ο οποίος θα δει ολόκληρη τη

ζωή του να ανατρέπεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας που τόσα χρόνια θρηνεί την απώλεια της μητέρας του, θα μάθει μια αλήθεια για το παρελθόν της που θα τον σοκάρει.

Αυτός που θα λύσει μια για πάντα το μυστήριο για τον θάνατο της, θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος και θα αποκαλύψει στον Ανδρέα πως είναι ένας Σταματάκης!

Ειδικότερα, θα του αποκαλύψει πως η μητέρα του ήταν ερωτευμένη με τον Ρούσσο Σταματάκη, όμως τα δεδομένα εκείνης της εποχής την οδήγησαν σε γάμο με έναν Βρουλάκη.

Εκείνη δυστυχισμένη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, μη μπορώντας να ζήσει με έναν άλλον άνδρα, καθώς το μυαλό της ήταν μόνο στον Σταματάκη.

Τα όσα ακούει ο Ανδράς τον σοκάρουν, καθώς αντιλαμβάνεται πως στις φλέβες του κυλάει το αίμα των Σταματάκηδων, της οικογένειας που μισεί με όλο του το είναι.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Τέλος η φυλακή για τον Μαθιό- Ο Μανόλης του δίνει άλλοθι!

Σασμός: Ο Μαθιός παραδίδεται για το φόνο του Λάζαρου

Σασμός: Η Καλλιόπη κρατά όμηρο τον Ανδρέα

Σασμός: Η Θοδώρα λέει τα μυστικά της στο λάθος άτομο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα