Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Παύλο!

Λίγοι περιμένουν αυτά που θα δούμε στη σειρά «Σασμός», αφού στα επόμενα επεισόδια του, θα έρθουν τα πάνω-κάτω.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όσο πάμε προς το φινάλε της σεζόν για την άκρως πετυχημένη σειρά του Alpha, θα δούμε τους πρωταγωνιστές μας να έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη τους.

Φυσικά η Εύα θα είναι μία από αυτούς, που θέλει να κάνει κακό με κάθε τρόπο στον Μαθιό και τη Θοδώρα, που ακόμα και ο Παύλος της γυρίζει την πλάτη.

Ο τελευταίος προσπαθεί να τη σταματήσει, αφού νιώθει ότι έχει ξεφύγει

για τα καλά, όταν πάει και κόβει τα φρένα από το αμάξι της Θοδώρας.

Έτσι αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και κάνει καταγγελία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η Εύα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τρελαίνεται η Εύα!

Αυτό φέρνει την Εύα σε έξαλλη κατάσταση και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και να τον βάλει στον… κατάλογο με τους στόχους της.

Μέσα από το κελί της αρχίζει μεθοδικά και σχεδιάζει τα όσα θέλει να κάνει ότι καταφέρει να βγει και να κάνει τα σχέδια της πραγματικότητα.

Στη συνέχεια καταφέρνει και έρχεται σε επαφή με κάποιους δικούς της εκτός φυλακής και τους δίνει μία συγκεκριμένη εντολή: Να σκοτώσουν τον Παύλο. Πιστεύει πως εκείνος ευθύνεται για όσα περνάει και πως εξαιτίας του δεν κατάφερε να εκδικηθεί για τον θάνατο του Ευθύμη θεωρεί ότι την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο και ορκίζεται να τον τιμωρήσει.

Από την άλλη, ο Παύλος είναι ικανοποιημένος με την έκβαση των πραγμάτων και πιστεύει πως τώρα που η Εύα είναι στη φυλακή και θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό μπορεί πια ο Μαθιός να ζήσει μία ήρεμη ζωή και ο Γιώργος με τη Θοδώρα να προσπαθήσουν να είναι και πάλι μαζί.

Δεν μπορεί, όμως, να φανταστεί πως η γυναίκα έχει δώσει εντολή δολοφονίας για εκείνον και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τους επίδοξους δολοφόνους του.

Οι άντρες της Εύας παρακολουθούν τον Παύλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τον χτυπήσουν. Και αυτή δεν αργεί να έρθει. Κάποια στιγμή που ο άντρας κυκλοφορεί αμέριμνος στο χωριό, οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον σημαδεύουν και τον πυροβολούν.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του DNA

Survivor trailer 21/2: «Ένιωθα ότι έχω δίπλα μου τον Ιούδα» – Πανικός για το έπαθλο επικοινωνίας!

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα