Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα επόμενα κιόλας επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της

Ο φόνος

του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο σασμός φαίνεται να ματαιώνεται πλέον οριστικά.

Όλο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο, να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση  έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Αντώνης σε απόγνωση – Ψάχνει τον δολοφόνο του Νικηφόρου

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Βασιλική και Καλλιόπη – Ο Αντρέας κρύβει τον Λάζαρο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος νεκρός στην αγκαλιά της Βασιλικής – Αστέρης – Αργυρώ δραπετεύουν

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα