Σέλτικς: Προσεγγίζουν τον Κέμπα Γουόκερ οι «Κέλτες»

Μία πολύ σημαντική απώλεια θα έχουν τη φετινή σεζόν οι Μπόστον Σέλτικς, που χάνουν τον Κάιρι Ίρβινγκ, με τον παίκτη να αποφασίζει να μην συνεχίσει.

Οι «Κέλτες» ψάχνουν να αναπληρώσουν το σούπερ σταρ και για να το κάνουν αυτό, θέτουν ένα πολύ υψηλό στόχο και αρκετά δύσκολο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κέμπα Γουόκερ, που μένει free agent και μπορεί να αποχωρίσει να μην συμφωνήσει με την ομάδα της Σάρλοτ.

Την σεζόν 2018/19 ο

Γουόκερ είχε 25.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 34.9 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, δείχνοντας ότι έχει ανέβει επίπεδο και μπορεί με τους κατάλληλους συμπαίκτες, να μπορεί να είναι πρωταγωνιστής.

Φυσικά οι Σέλτικς θα έχουν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, αφού δεν είναι οι μόνοι που έχουν εκφράσουν ενδιαφέρον για τον σούπερ σταρ του NBA.

Μέσα σε αυτές τις ομάδες είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς, φυσικά η τωρινή του ομάδα, οι Ντάλας Μάβερικς και άλλες που έχουν τα κατάλληλα οικονομικά δεδομένα.

Το πλεονέκτημα όμως το έχουν σίγουρα οι Χόρνετς, αφού μπορούν να του προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα αλλά και χρόνια συμβολαίου.

Συγκεκριμένα θα του δώσουν 5ετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του να φτάνουν στα 220 εκατομμύρια δολάρια.

Μένει να δούμε αν η περίπτωση του λειτουργήσει για τους Σέλτικς ή θα κοιτάξουν αλλού για να αντικαταστήσουν το Ίρβινγκ.

The post Σέλτικς: Προσεγγίζουν τον Κέμπα Γουόκερ οι «Κέλτες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα