Σκόκο: Μαγική ντρίπλα από τον Αργεντινό (vid)

Ο Νάτσο Σκόκο έχει πατήσει τα 34, πλέον αλλά σε κάθε ευκαιρία δείχνει ότι δεν ξεχνάει την τέχνη του ποδοσφαίρου, την οποία προσέφερε απλόχερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά ο Αργεντινός άσος «χόρεψε» γλιστρώντας στο γρασίδι του Μονουμεντάλ. Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με τη Βελέζ Σάρσφιλντ ο Σκόκο πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή ντρίπλα με περιστροφή πάνω στο τάκλιν που επιχείρησε εντός της αντίπαλης περιοχής, «ζαλίζοντας» έναν εκ των

αμυντικών της Βελέζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Καλά νέα για τον άτυχο οπαδό -Είναι εκτός κινδύνου!

Στη συνέχεια, μάλιστα επιχείρησε και το πλασέ στην αντίπαλη εστία, όμως η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι ενός αμυντικού των φιλοξενούμενων και απομακρύνθηκε.

Η ντρίπλα, ωστόσο του Σκόκο ήταν όλα τα λεφτά.

Απολαύστε την:

Scocco hizo una de los hermanos Koreoto recién. pic.twitter.com/yqwQoBcGCS

— Matías Varela (@Bollino) September 23, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Σκόκο: Μαγική ντρίπλα από τον Αργεντινό (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα