Στέφανος Κασσελάκης : Έτσι θα είναι ο Tyler δίπλα του στη Βουλή, αλλά δε θα τον βλέπει κανείς

Γίνεται ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει μαζί του στη Βουλή τον Tyler; Θεωρητικά, όχι. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει βρει τον τρόπο όμως να έχει μαζί του το σύντροφό του.

Μπορεί ο καιρός να παίζει ακόμα τα παιχνίδια του και να μας δίνει την αίσθηση του καλοκαιριού, όμως έχουμε μπει για τα καλά στον Οκτώβρη και όπως φαίνεται οδεύουμε σε

έναν πολύ βαρύ χειμώνα, από όλες τις απόψεις.

Κανείς δε ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή αλλά σε ότι αφορά στα δικά μας το σίγουρο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μας απασχολήσει πολλές φορές ακόμα. Από τα μεγάλα, μέχρι τα μικρά. Όπως το τι πρόδωσε το κινητό του Tyler με τη φωτογραφία, για παράδειγμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήδη σκέφτεται τη νέα εποχή, στην Ελλάδα με τον Tyler, αλλά με υποχρεώσεις που εκ των πραγμάτων θα μειώσουν στο ελάχιστο τις ώρες που θα βλέπει ο ένας τον άλλον.

Προφανώς αυτό το πρόβλημα δεν το αντιμετωπίζει μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler, είναι κάτι που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σπίτια, όχι μόνο βουλευτών και πολιτικών αλλά και κάθε εργαζόμενου. Η περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler όμως είναι λίγο διαφορετική. Το ζευγάρι μέχρι πριν από λίγους μήνες ζούσε στο εξωτερικό. Ειδικά ο Tyler δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο άνθρωπος που θα δείξει στον Tyler την Ελλάδα, θα του μιλήσει για αυτή, θα τον γνωρίσει σε ανθρώπους κλπ. Θα ήθελε να έχει τον Στέφανο Κασσελάκη περισσότερες ώρες δίπλα του. Και μάλλον βρήκε τον τρόπο για αυτό.

Το αετίσιο μάτι της Sportime, που όπως ξέρετε δεν της ξεφεύγει τίποτα, βρήκε τον τρόπο που το ζευγάρι νιώθει συνέχεια ο ένας την παρουσία του άλλου δίπλα του. Σε μια βαρετή ομιλία στη βουλή, σε ένα βαρετό πολιτικό ταξίδι αλλά και σε μια μοναχική μέρα στο σπίτι, το κόλπο είναι… το φτερό!

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler Mcbeth φορούν στο χέρι τους το ίδιο βραχιόλι με ένα φτερό. Πολλά ζευγάρι συνηθίζουν να φοράνε , εκτός από τις βέρες τους αν πρόκειται για παντρεμένους, κοινά κοσμήματα και αξεσουάρ προκειμένου ο ένας να σκέφτεται και να νιώθει τον άλλον δίπλα του. Έτσι και ο Στέφανος με τον Tyler έχουν το δικό τους κοινό μυστικό, το δικό τους φτερό που κάνει αισθητή την παρουσία τους σε κάθε στιγμή που την έχουν ανάγκη.

Το κοινό βραχιολάκι Στέφανου και Tyler

Στο δεξί χέρι του Τάιλερ φαίνεται καθαρά το ίδιο βραχιολάκι με τον Στέφανο Κασσελάκη…

Και σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχει το ίδιο βραχιόλι και στους δύο.

Στέφανος Κασσελάκης  : Το σατιρικό βίντεο για τον Tyler στη Βουλή

Γρηγόρης Κεντητός για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Tyler, Βουλή,stefanos kasselakis, Tyler, vouli