Συντάξεις: Έρχεται μπαράζ πληρωμών – Ποια επιδόματα θα δοθούν;

Αρκετά πληρωμές αναμένεται να έχουμε μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει, με τις συντάξεις και τα επιδόματα να φτάνουν στους δικαιούχους τους.

Αρχικά πάμε στο Δώρο του Πάσχα, που θα δοθεί σε όλους τους μισθωτούς μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως προβλέπεται από τον νόμο, το οποίο αντιστοιχεί με μισό μηνιαίο μισθό συν μια προσαύξηση αδείας εορτών.

Από κει και πέρα, πάμε στις συντάξεις, όπου θα έχουμε αρκετά νωρίς

τις πληρωμές, λόγω Πάσχα, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να κινηθεί η αγορά.

Συγκεκριμένα, οι πληρωμές στις συντάξεις θα γίνουν:την Πέμπτη 25/4/2024 θα καταβληθούν οι συvτάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ) και οι συvτάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) και όλες οι επικουρικές συvτάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).την Δευτέρα 29/4/2024 θα καταβληθούν οι συvτάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου και αφορούν:

Επίδομα ΠαιδιούΕπίδομα ΣτέγασηςΕλάχιστο Εγγυημένο ΕισόδημαΑναπηρικάΕπίδομα Στεγαστικής ΣυνδρομήςΕπίδομα ΟμογενώνΕπίδομα Ανασφαλίστων ΥπερηλίκωνΕπίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΥπερηλίκωνΕπίδομα Αλληλεγγύης για την Ελληνική μειονότητα ΑλβανίαςΈξοδα ΚηδείαςΕπίδομα ΓέννησηςΕπίδομα Ορεινών και μειονεκτικών περιοχώνΚόκκινα ΔάνειαΠροστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφέςΠρόγραμμα ΓέφυραΕυάλωτοι οφειλέτεςΕπίδομα ΑναδοχήςΠρόγραμμα Προσωπικού βοηθούΕπίδομα γέννησης

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα