Σύντομα και στην Ελλάδα: O γκέι σχεδιαστής Simon Jacquemus μοστράρει τα νεογέννητα δίδυμα που αγόρασε, «σαν 2 πατάτες» απ’ τη λαϊκή

Παρά το γεγονός ότι η ανωμαλία στεφανώνεται πλέον από την πλειοψηφία του κόσμου, δόξα τω Θεώ υπάρχουν ακόμα υγιείς αντιδράσεις, τόσο στην Ελλάδα – όσο και στο εξωτερικό.

Ακόμα και στην – ξεχαρβαλωμένων ηθών – κοινότητα του Instagram, έλαβε χώρα κάτι το εντυπωσιακό. Πλήθος κόσμου αποδοκίμασε την ανάρτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Simon Porte Jacquemus, ο οποίος ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα με τον «σύζυγό» του. Και όταν λέμε «απέκτησε»,

εννοούμε ότι τα αγόρασε μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο σχεδιαστής έγραψε στην ανάρτηση:

«Μία και Σαν. Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν».

Αν και τα περισσότερα σχόλια προήλθαν από αποχαυνωμένους ανθρώπους που αναλώθηκαν σε γλυκανάλατες ευχές, αδιαφορώντας για την απάνθρωπη πράξη που μοστράριζαν ξεδιάντροπα οι γκέι «μπαμπάδες», ένας μεγάλος αριθμός σχολίων αποδοκίμασε το εμπόριο βρεφών που αξιώνει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Πολλά σχόλια σβήστηκαν από τους «δημοκράτες μπαμπάδες», αλλά και πάλι έμειναν αρκετά για να μαρτυρούν την κατακραυγή.

Κάποιος έγραψε πολύ ορθά ότι τα δίδυμα μωρά παρουσιάζονται σαν να αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ. Κάποιος άλλος με καυστική διάθεση ρωτάει αν τους ήρθαν… φθηνότερα τα μωρά επειδή ψώνισαν δύο. Άλλος λέει στον σχεδιαστή ότι αφού τελείωσε τη «μόστρα» του, τώρα να επιστρέψει τα μωρά στη μάνα τους. Άλλος ρωτάει πόσο κόστισαν τα… μεταφορικά. Μια γυναίκα έγραψε: «Το να είστε γονείς δεν είναι δικαίωμα. Δεν μπορείτε να αγοράζετε την υγεία των γυναικών και να νοικιάζετε το σώμα και τα όργανά τους».

Σχόλια που φαντάζουν σαν μερικές νησίδες λογικής στον ωκεανό μιας διεστραμμένης «αγάπης» που δικαιολογεί ακόμα και το δουλεμπόριο. Δούλη της ανέχειας και της εξαγοράς η μάνα – ισόβιοι δούλοι μιας ανώμαλης πραγματικότητας τα παιδιά.

Δύο μωρά εκλάπησαν από την αγκαλιά της μητέρας τους, και εκτίθενται σαν φρεσκοαγορασμένο εμπόρευμα, σαν γκατζετάκια που τους κάνανε «unboxing» από την κοιλιά της μάνας. Ο Jacquemus στην ανάρτηση του δεν αναφέρει ούτε ΜΙΣΗ λέξη για τη δύστυχη μάνα που γέννησε αυτά τα ταλαίπωρα μωράκια. Ακόμα και ένα κινητό να παραγγείλεις, θα γράψεις μια κριτική για το κατάστημα αν σε εξυπηρέτησε καλά. Και για 2 δίδυμα αγγελούδια δεν λένε τίποτα. Η μητέρα τους είναι σαν να μην υπάρχει. Σαν να μην υπήρξε ποτέ. Σαν να έπεσαν από δέντρο τα μωρά. Ο ρόλος της γυναίκας εκμηδενίζεται εντελώς. Η γέννηση και η μητρότητα διαγράφονται από τα πρακτικά. Παρουσιάζουν ένα κλεμμένο θαύμα της ζωής σαν εντελώς δικό τους.

Καταδικάζουν τα παιδιά σε μια σακατεμένη ζωή, ξεριζωμένα από τη ρίζα τους και αναθρεμμένα σε συνθήκες ενός ψυχικού ακρωτηριασμού. Πλούσιοι ομοφυλόφιλοι που αγοράζουν τις μήτρες γυναικών, στο όνομα της ισότητας και των δικαιωμάτων. Και τολμάνε να μαγαρίζουν το όνομα της αγάπης σε μια συνθήκη όπου τα πάντα γίνονται εμπόριο. Ακόμα και ο άνθρωπος.

Σου λέει ο σχεδιαστής και κάθε τέτοιος κηδεμόνας: άκουσε κοινωνία, έχω λεφτά, πληρώνω και διαγράφω τη μητέρα από τον κόσμο του παιδιού με μια συμβολαιογραφική πράξη. Οι νόμοι μου το επιτρέπουν (οσονούπω και στην Ελλάδα), οι κλινικές με παρακαλάνε, οι νεοεποχίτες επιστήμονες με ευλογούνε και τα σχολεία φτιάχνουν παιδεία στα μέτρα μου.

Στα πρότυπα της ναζιστικής ευγονικής, αναβιώνει σήμερα (πολύχρωμο) το γερμανικό πρόγραμμα Lebensborn (Πηγή της Ζωής) όπου προκειμένου να εξασφαλιστεί η «φυλετική κληρονομιά» του Τρίτου Ράιχ, χιλιάδες γυναίκες που πληρούσαν τα «φυλετικά κριτήρια», χρησιμοποιούνταν σαν εκκολαπτικές μηχανές και γεννούσαν τα παιδιά Γερμανών στρατιωτών, τα οποία και ανατρέφονταν με τις «αρχές» της Σβάστικας.

Κάποιοι που έχουν αλωθεί μεν από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα, αλλά κάτι ακόμα «κλωτσάει» μέσα τους (η συνείδηση που πεθαίνει είναι) αποδοκίμασαν το γκέι «ζευγάρι» γιατί δεν επέλεξαν να υιοθετήσουν δυο παιδιά, αλλά προτίμησαν να τα αγοράσουν. Και αν το καλοσκεφτεί κανείς, ακόμα και για τα κατοικίδια έχει κυριαρχήσει πλέον η κουλτούρα της υιοθεσίας, ενώ η εκτροφή σκύλων έχει πέσει σε δυσμένεια εδώ και χρόνια, ως πρακτική στυγνής εκμετάλλευσης. Αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό και στη χώρα μας.

Φανταστείτε δηλαδή ότι στις κοινωνίες μας, ακόμα και για τα σκυλιά κυριαρχεί το σκεπτικό να μην γίνονται εμπόρευμα, αλλά για τα βρέφη η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα στην «εκτροφή» τους σε μήτρες και την αγοραπωλησία τους. Ολόκληρες διαφημιστικές καμπάνιες έχουν επιστρατευτεί για τις υιοθεσίες σκυλιών (και καλώς γίνονται), αλλά για τα μωρά που έχουν ψυχή αθάνατη και αιώνιο προορισμό, γι’ αυτές τις ζωντανές εικόνες Θεού, πολλοί δεν βρίσκουν κανένα ηθικό ζήτημα να αγοράζονται από τα «πανέρια» των κλινικών. Τους πειράζει αν το μωράκι θα ντύνεται σαν αγοράκι ή κοριτσάκι ανάλογα το φύλο του και δεν τους πειράζει η σωματεμπορία παιδιών και η βίαιη αποκοπή του ψυχοσωματικού συνδέσμου τους με τη μητέρα τους.

Πόση υποκρισία να αντέξει κανείς και πόσες τιμωρίες μας αξίζουν;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα