Τα δεδομένα για το δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ και οι φήμες για ανανέωση του συμβολαίου του Γουίλιαμ με την Κρουζέιρο

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μία από τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν είναι αυτή του Γουίλιαμ.

Ο Δικέφαλος θέλει να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με φόντο την μεταγραφική ενίσχυση και ήδη οι πρώτοι στόχοι έχουν αρχίσει να πέφτουν στο… τραπέζι.

Είναι γνωστό πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν «σκανάρει» τον

28χρονο μπακ, ο οποίος πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Κρουζέιρο καταγράφοντας 39 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο και μένει να φανεί το αν και πως θα προχωρήσουν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το συμβόλαιό του στη Βραζιλία φτάνει στο τέλος του και δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ έρχονται να «περιπλέξουν» την υπόθεσή του.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

INFORMAÇÃO

Cruzeiro acerta renovação de contrato com o lateral-direito William (28) até o fim de 2024, com valorização salarial.

@samuelvenancio pic.twitter.com/j4jNWAr5rP

— ConexãoCEC (@conexaocec) December 6, 2023

Αν ισχύει το σενάριο, τότε ο Δικέφαλος θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να δει αν υπάρχει περιθώριο για κάποια προσθήκη που θα ενισχύει ποιοτικά την ομάδα.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει μέχρι αυτή τη στιγμή και πως πρόκειται μόνο για φήμες.

Τα δεδομένα στη θέση του δεξιού μπακ

Μέχρι τώρα, στο δεξί άκρο της άμυνας έχουν παίξει τέσσερις ποδοσφαιριστές, ο Βιεϊρίνια, ο Κεντζιόρα, ο Σάστρε και ο Λύρατζης.

Αναφορικά με τον τελευταίο, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που μαρτυρούν και τα νούμερα έχοντας μόλις 23 λεπτά αγωνιστικού χρόνου.

Όσον αφορά τον Τόμας Καντζιόρα, ο Πολωνός πλέον λογίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχοντας πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις αγωνιζόμενος στη θέση, δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Έτσι, την θέση καλούνται να καλύψουν ο Σάστρε και ο Βιεϊρίνια, με τον Ισπανό να έχει παίξει μόνο στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League καταγράφοντας 8 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ ο Πορτογάλος στα 37 του χρόνια μετράει 15 συμμετοχές με ένα γκολ.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα