Τερμάτισε το κοντέρ ο Δημήτρης Καιρίδης: Ο γάμος των ΛΟΑΤΚΙ είναι γεωστρατηγικής σημασίας αντίσταση στον Πούτιν!

Γνωρίζατε ότι με το νομοσχέδιο των γκέι «γάμων» και των υιοθεσιών, η Ελλάδα κάνει… αντίσταση στον Πούτιν; Αν δεν το γνωρίζατε, ήρθε η ώρα να το μάθετε από τον Δημήτρη Καιρίδη! Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ακούσει δεκάδες ανόητα και κακοστημένα επιχειρήματα υπέρ του νομοσχεδίου, αλλά αυτό παίρνει σίγουρα βραβείο γραφικότητας!

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υποστήριξε ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών είναι θέμα… γεωστρατηγικής σημασίας! Συγκεκριμένα είπε πως: «ακόμα και αυτό

έχει την σημασία του στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό της Δύσης από την μία που δέχεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και είναι μια ανοιχτή, φιλελεύθερη κοινωνία και μιας Ρωσίας η οποία έχει με φανατισμό πολεμήσει αυτά τα ζητήματα μέσω των συστημάτων όπως το Πατριαρχείο Μόσχας».

Σε μια εποχή που η χώρα μας μαστίζεται από την υπογεννητικότητα και αργοπεθαίνει, ο κ. Καιρίδης ασχολείται με το πώς θα μπει στο «μάτι» του Πούτιν, με το να προωθείται ο Λοατκισμός στην κοινωνία! Ένα καθαρά κοινωνικό θέμα, που αφορά τη διάλυση του βασικού κύτταρου της ελληνικής κοινωνίας (της φυσιολογικής οικογένειας δηλαδή), ο κ. Καιρίδης το ανήγαγε σε «πόλεμο» Δύσης – Ανατολής.

Γεωστρατηγική σημασία θα είχε το να κάνει παιδιά αυτή η χώρα κ. Καιρίδη. Όχι να κοιτάζετε το πώς θα διαλύσετε τον ιερό θεσμό της οικογένειας. Μέχρι και το μίσος του για την ορθοδοξία επιστράτευσε ο υπουργός Μετανάστευσης για να διαφημίσει το άθλιο νομοσχέδιο. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να μας πει ότι οι γκέι γάμοι θα μας διαφυλάξουν και από επίθεση των Τούρκων.

Ο Δημήτρης Καιρίδης προφανώς έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε «αμοιβάδες» και όχι σε σκεπτόμενους ανθρώπους. Τον ενοχλεί η (ανεκτικότατη) Ορθοδοξία που δέχεται την μετάνοια όλων, και δεν τον ενοχλεί η απάνθρωπη μεταχείριση των ομοφυλόφιλων από το Ισλάμ, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Καιρίδης νομιμοποιεί χιλιάδες ισλαμιστές στην Ελλάδα.

Η Σαρία μπορεί να προβλέπει κτηνώδεις ποινές για την ομοφυλοφιλία, ακόμα και λιθοβολισμό, αλλά στους υποστηρικτές της δεν βλέπει φανατισμό ο υπουργός. Βλέπει μόνο φτηνά εργατικά χέρια που πρέπει να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα τον «μάρανε» το Πατριαρχείο Μόσχας.

Το πώς θα μπορούσε να συνεισφέρει σε… γεωστρατηγικό επίπεδο η διαφθορά της κοινωνίας και η κατάργηση του φυσιολογικού, αυτό μόνο στη διάνοια του κ. Καιρίδη μπορεί να εξηγηθεί. Ο Ερντογάν ασκεί σοβαρή πολιτική σε όλα τα επίπεδα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί γεωπολιτική με τη σημαία του ουράνιου τόξου. Αλλά θα πει κανείς, ότι δεν τον ενοχλεί ο Ερντογάν τον κ. Καιρίδη, αφού τα κουβεντιάζει μια χαρά η ελληνική κυβέρνηση μαζί του, και του κάνει μέχρι και τεμενάδες…

Τελικά το είπε! «Ο #γαμος_ομοφυλοφιλων ανάσχεση στη Μόσχα»… Το παρά φύσιν τούς έχει κάψει τελείως και το κυρίως κεφάλι… Ζούμε ζενίθ παρακμής και σήψης… pic.twitter.com/oae1pi4yse

— Panagiotis G. Pavlos (@PGPavlos) February 15, 2024

Αλέξανδρος Ορφανίδης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα