Θα ανανεώσει ο Μασούρας; Τι γίνεται με τον Έλληνα επιθετικό!

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετές υποθέσεις που τρέχει να ανανεώσει και σίγουρα ο Γιώργος Μασούρας, είναι μία από τις προτεραιότητες.

Φυσικά όπως σας αναφέραμε δεν είναι το μόνο. Μόλις χθες γράψαμε για την περίπτωση του Τζολάκη προς γνώση εν όψει του μέλλοντος. Φυσικά και ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται  καλύτερα από τον καθένα το εν λόγω

case.

Πάμε τώρα στην περίπτωση «Γιώργος Μασούρας». Ο Έλληνας επιθετικός έκανε μία πολύ κακή χρονιά πέρσι, τόσο στη Stoiximan Super League, αλλά και στην Ευρώπη.

Μάλιστα το καλοκαίρι ήταν αρκετά κοντά στο να φύγει από την ομάδα, με την Τραμπζονσπορ να δείχνει ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της, ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ.

Φέτος έχει αλλάξει τα πάντα. Βασικό… κλειδί στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που με το πρέσινγκ του αλλάζει όλη την εικόνα της ομάδας.

Και φυσικά έχει βρει και τον καλό του εαυτό όσον αφορά το σκοράρισμα, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν είχε και του έλειπε πολύ.

Η ανανέωση του έχει δρομολογηθεί, ωστόσο οι ιδιωτικές συζητήσεις του club με το περιβάλλον του παίκτη ακόμη δεν έχουν τελεσφορήσει με τον διεθνή εξτρέμ να αξιώνει συμβόλαιο α λα Μπουχαλάκη (7-8 κατοστάρικα καθαρά).

Την ίδια στιγμή που ο «Μάσου» εκτός από την… αναγέννηση στην ομάδα(10 ματς/4 γκολ) έχει πάρει και φανέλα βασικού στην Εθνική Ελλάδας.

Τον Ιανουάριο γίνεται –άντα και θα πρέπει να επιλέξει! H απόσταση δεν είναι μεγάλη. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Τι λέτε;

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα