Θα έρχονταν τόσοι σκάουτ στην Ελλάδα;

13:19 9/3/2024 - Πηγή: Sportime

Η αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ ήταν γεμάτοι από σκάουτ. Σας το αναφέραμε στο Sportime. Μιλάμε για παρέλαση κορυφαίων ομάδων στο Μάκσιμιρ. Στην Ελλάδα θα έρχονταν ποτέ τόσοι πολλοί μαζεμένοι;

Ο Πέτκοβιτς «καθάρισε» με δύο γκολ και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Κροάτες, σε μια αναμέτρηση λοιπόν που προσέλκυσε το ενδιάφερον διάφορων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Έχουμε και λέμε:

ούτε μία, μήτε δύο, αλλά 15 ολάκερες ομάδες είχαν απεσταλμένο το βράδυ της Πέμπτης στο «Μάκσιμιρ» του Ζάγκρεμπ. Και όχι όποιες και όποιες, αλλά η ελίτ. Η αφάν γκατέ της Ευρώπης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ, Ντόρτμουντ, Φιορεντίνα, Βόλφσμπουργκ ήταν ελάχιστες από τις επίσημες καλεσμένες.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της αγωνιστικής ισχύς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που σε ετήσια βάση την τελευταία 5ετία έχει μέσο όρο σε πωλήσεις που ξεπερνούν τα 30 μύρια!

Ναι, έχουν εμφανιστεί πολλές φορές ομάδες και στα μέρη μας. Και καλές. Αλλά όχι τόσες πολλές μαζεμένες σε έναν ματς.

Αλήθεια, σε ποιο ελληνικό γήπεδο ακόμη και σε αγώνα της Ευρώπης θα υπήρχε τέτοια αθρόα συνάντηση υψηλών καλεσμένων; Πότε θα συμβεί αυτό; Αυτά τα ταξίδια «μεγαλώνουν» παιδιά όπως ο Κουλιεράκης, ο Κωνσταντέλιας…

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα