Θα ζητήσει πίσω από την ΑΕΚ τον Κάλενς η Τζιρόνα;

Η ΑΕΚ έψαχνε στόπερ τον Αύγουστο, τελικά τον πήρε τον Σεπτέμβριο. Και φαίνεται μάλιστα να έχει κολλήσει με το υπόλοιπο ρόστερ αλλά και με αυτά που θέλει ο Αλμέιδα.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που όπως είχε τονίσει το Sportime, ο Αλεξάντερ Κάλενς είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι. Άλλωστε, η οψιόν δεν είναι σε υψηλά επίπεδα,

απόλυτα διαχειρίσιμα για την Ελληνική αγορά ενώ και μέσα στο γήπεδο, ο Περουβιανός διεθνής δείχνει να έχει αντιληφθεί τι ήθελε ο Αλμέιδα. Και τα 8 παιχνίδια που έχει κάνει στην Ελλάδα, από την στιγμή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, έχουν θετικό πρόσημο.

Αυτό που έχει προκαλέσει συζήτηση είναι τι γίνεται με την ομάδα που ανήκει ο Κάλενς. Φυσικά ο λόγος για την εκπληκτική Τζιρόνα, που είναι στην πρώτη θέση της La Liga. Αν καταφέρει να συνεχίσει έτσι και κατορθώσει π.χ. να κερδίσει μια θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου, τότε θα ενδυναμώσει το ρόστερ της.

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως θα ρίξει και ματιές στους παίκτες που έχει ήδη δώσει δανεικούς και τα πηγαίνουν καλά, όπως ο Κάλενς.

Για πρωτάθλημα να πάρει η Τζιρόνα θα είναι βέβαια μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία.

Από την άλλη, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για Κάλενς, μια και η οψιόν αναφέρει πως αν η ομάδα δώσει τα χρήματα, τον αποκτά.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα