Θέμα Καρβαλιάλ – Τι «τρέχει» με Τάισον, Παυλίδη!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime, έρχονται πολύ δυναμικά και έχουν την τιμητική τους ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Τάισον αλλά και ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αρκετά κακή κατάσταση, ειδικά και μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σίγουρα ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει την ευθύνη του, αφού βρίσκεται σχεδόν δύο μήνες στον πάγκο της ομάδα

και θα έπρεπε να είχε περάσει κάποια κομμάτια του παιχνιδιού του.

Η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί να πείσει με την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο και σίγουρα αυτό είναι από τα χειρότερα για έναν τέτοιο οργανισμό.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα προβλήματα και μάλιστα πολύ σημαντικά με τον Πορτογάλο τεχνικό, που μπορεί και να κοστίσουν.

Ποια είναι όμως αυτά; Και πόσο σημαντικά είναι για τη συνέχεια του Ολυμπιακού;

Τι… τρέχει με Τάισον;

Από κει και πέρα, πάμε στον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει και κάνει εξαιρετική πορεία στη Stoiximan Super League, οδηγώντας την κούρσα στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν βγει στον Ραζβάν Λουτσέσκου και παίζουν αρκετά περισσότερο από τις δυνατότητες τους, ενώ υπάρχουν και αυτοί που ξεχωρίζουν «σα τη μύγα μέσα στο γάλα».

Ένας όμως από τους παίκτες που αγνοείται τελείως στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ο Τάισον, που ήρθε με αρκετές δάφνες και προσέφερε πράγματα.

Αρκετά ακούγονται γύρω από το όνομα του, ωστόσο ποια είναι το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό;

Θέμα ο Παυλίδης;

Τέλος ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει και αγωνίζεται στην Αλκμαάρ, έχοντας διαλύσει όλα τα κοντέρ, σκοράροντας όποιον και αν έχει μπροστά του.

Ο ίδιος ωστόσο κοιτάζει και το μέλλον του, αφού στο παρελθόν έχει εκφράσει τη θέληση να φύγει από την Ολλανδία και να βρει νέες προκλήσεις και να δοκιμάσει το ταλέντο του.

Ήδη πολλά ακούγονται για το πρόσωπο του, όμως ποια είναι τελικά η αλήθεια; Όλες τις αποκαλύψεις αναλυτικά μπορείτε να τις βρείτε διαβάζοντας τα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα