Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς;

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς, με τον Μεξικανό να τα βάζει με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού και συμπαίκτη του, Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Πέντραγκ Τζόερτζεβιτς, δήλωσε σε διαδικτυακή του συνέντευξη πως θα πανηγύριζε γκολ του Φώτη Ιωαννίδη που θα έδινε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, σε βάρος του Ολυμπιακού.

«Άλλο το ένα, άλλο το άλλο», υποστήριξε, τονίζοντας πως θα είναι πάντα Ολυμπιακός αλλά δεν μπορεί να μην στηρίξει και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Να σημειωθεί πως ο Φώτης Ιωαννίδης άνηκε παλαιότερα στο γραφείο μάνατζερ που διατηρεί ο Τζόλε μαζί με τον επίσης πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ανδρέα Νινιάδη.

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς;

Η απάντηση του Νέρι Καστίγιο ήταν άμεση, μέσω των social media, όπου ανέφερε: «Ποιον θα υποστηρίξεις; Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό; Εγώ λέω όπου τα παίρνεις. Δεν υπάρχει άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μόνο Ολυμπιακός και Θύρα 7. Και πείτε με τρελό».

Προσφανώς και χρεώνει ο Νέρι Καστίγιο τις συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει πάει στους «πράσινους» και τον Αχιλλέα Πούγκουρα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης και όχι ο Μπρινιόλι η προτεραιότητα

Ζόρζε Μέντες – Βαγγέλης Μαρινάκης: Στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ οι σχέσεις τους – Η αντίδραση Κορδόν

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς,kastigio – tzortzevits