Τι παίζει με Μπακασέτα και Αραούχο – Ο ρόλος του Μέντες στον Ολυμπιακό

Πολλούς πρωταγωνιστές έχουν τα Παρασκήνια του Sportime, σήμερα Σάββατο, με αυτούς που ξεχωρίζουν να είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο Σέρχιο Αραούχο και ο Ζόρζε Μέντες.

Πάμε αρχικά στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας που έχει δείξει όπως σας έχουμε προαναφέρει τα σχέδια του για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ, με το συμβόλαιο του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα,

γράφτηκε και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ωστόσο μία επιστροφή στη Stoiximan Super League μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Μπακασέτας έχει εκδηλώσει τα θέλω του, αλλά φαίνεται ότι για τον ίδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Από κει και πέρα, πάμε στον Σέρχιο Αραούχο, που και αυτός θα μπορεί από τον Ιανουάριο και μετά να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, εφόσον αποφασίσει να φύγει από την ΑΕΚ.

Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε πολλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης να τον κρατήσει στην Ένωση, αγοράζοντάς τον από τη Λας Πάλμας.

Έτσι ήρθε και μάλιστα έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία της ομάδας, κατακτώντας τίτλους και παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ποια θα είναι όμως η εξέλιξη με την ΑΕΚ και με ποια φανέλα θα τον δούμε να αγωνίζεται μετά τον καλοκαίρι τον Αργεντινό;

Τέλος, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αλλάξει σελίδα σε μία κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποχωρεί και τον Κάρλος Καρβαλιάλ να φτάνει.

Ο Πορτογάλος θα πρέπει να αλλάξει πολλά στους «ερυθρολεύκους» και να τους βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και τις απανωτές γκέλες και συντριβές που έχουν έρθει.

Ωστόσο ο ερχομός του, έφερε πολλές αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας, αφού δεν τον θεώρησαν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ποιος όμως είναι ο άνθρωπος πίσω από την επιλογή του Πορτογάλου;

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα