Το Λαμία – ΠΑΟΚ έρχεται στο σωστό timing για την ομάδα του Λουτσέσκου

Ο δικέφαλος του βορρά μετά την ήττα στον Πειραιά οφείλει να σηκώσει κεφάλι και άμεσα να στρέψει το βλέμμα του στο Λαμία – ΠΑΟΚ, το οποίο έρχεται την κατάλληλη στιγμή για εκείνον.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έπιασε τα επιθυμητά για τον ίδιο αγωνιστικά στάνταρ κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον κοιτάζει το αύριο που περνάει από τη Φθιώτιδα.

Το Λαμία – ΠΑΟΚ
έρχεται στο σωστό timing για την ομάδα του Λουτσέσκου

Η ανάγκη για επιστροφή στα τρίποντα για τον ΠΑΟΚ είναι άμεση τόσο για βαθμολογικούς όσο και για πνευματικούς λόγους.

Αν ρωτούσε κανείς τον Ρουμάνο τεχνικό των ασπρόμαυρων για το ποιο ματς θα ήθελε να ακολουθήσει της ήττας στο Φάληρο αλλά και του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Conference League, τότε αυτό σίγουρα είναι κόντρα στη Λαμία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μπορεί να παρουσιάστηκε αξιόμαχη στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για το μίνι πρωτάθλημα των play off, όμως δεν παύει να είναι ο αδύναμος κρίκος της όλης διαδικασίας.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/4) στη Λαμία, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να σηκώσουν το κεφάλι για να συνεχίσουν να ελπίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα βοηθήσει τον δικέφαλο να βγει από ένα αδιέξοδο που αρχίζει να δημιουργείται μπροστά του προκειμένου να μην πάει στράφι η όλη προσπάθεια της σεζόν.

Παράλληλα όμως, για τον Λουτσέσκου φαίνεται να είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για το απαραίτητο rotation σε παίκτες που δείχνουν να ξεμένουν από δυνάμεις σε αυτή την τελική ευθεία της αγωνιστικής χρονιάς.

Είναι τέτοια άλλωστε η δυναμική των ντέρμπι που ακολουθούν που φαντάζει μονόδρομος η ξεκούραση βασικών μονάδων με σκοπό ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί πιο φρέσκος στη συνέχεια.

Διττή η ανάγνωση λοιπόν του Λαμία – ΠΑΟΚ όμως ο στόχος για τους ασπρόμαυρους είναι ένας. Τρίποντο και μόνο τρίποντο για να ανέβει η ψυχολογία των αποδυτηρίων.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα