Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος λέει στην Πολυξένη αυτό που δεν πρέπει για τον Δημήτρη

Το ναυάγιο θα έχει νέες συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια με τον Άγγελο να κάνει το λάθος να πει στην Πολυξένη αυτό που δεν πρέπει.

Καθηλώνει η σειρά του Mega καθώς οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή της με τα νούμερα στην τηλεθέαση συνεχώς να ανεβαίνουν όσο πλησιάσει το φινάλε.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτό λέει ο Άγγελος στην Πολυξένη

Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της και ο Άγγελος μαζεύει όλο το κουράγιο του για να πάει. Λίγο πριν ξεκινήσει όμως μαθαίνει

ότι ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου.

Αυτό που δεν ξέρει κανένας τους είναι ότι στον αρραβώνα θα βρίσκεται και ο Όθωνας, ο ανιψιός και μοναδικός κληρονόμος του Βασιλείου. Είναι η μεγάλη αδυναμία του εφοπλιστή και αυτός που θέλει εκείνος να συνεχίσει τον όμιλό του. Ο Όθωνας ξέρει ότι ο θείος του δεν είναι άγιος αλλά δε γνωρίζει αυτά που κάνει. Ο Όθωνας θα εντυπωσιαστεί από τη Λίνα και επιθυμεί να την κατακτήσει.

Η Βάσω περιμένει με αγωνία τον Άγγελο στον αρραβώνα αλλά αντ’ αυτού εμφανίζεται ο Μάκης με ένα γράμμα που τη συνθλίβει. Η Βάσω ξεσπάει όταν ακούει ότι ο Άγγελος την παράτησε μάλλον για κάποια άλλη.

Η Πολυξένη αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον Άγγελο και του ζητάει το λόγο. Τότε αυτός της αποκαλύπτει όσα ξέρει για τον Δημήτρη και πως αυτός είναι ένας δολοφόνος…

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Τελος η σχέση Άγγελου με Βάσω

Survivor 2024 spoiler 13-4: Αυτούς τους καλλιτέχνες διάλεξαν να τραγουδήσουν διάσημοι και Μαχητές

Τηλεθέαση AGB: Ο ανταγωνιστής της Nielsen που μετράει εκατομμύρια χρήστες σε πραγματικό χρόνο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα