Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτή μπαίνει εμπόδιο στο γάμο Φιλιώς – Γρηγόρη

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στη συνέχεια.

Η δραματική σειρά του Alpha δείχνει τον Γρηγόρη και την Ιουλία να έχουν τραβήξει πλέον τελείως διαφορετικούς δρόμους. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα ο Γρηγόρης ενδίδει στη Φιλιώ για το γάμο τους…

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτή μπαίνει εμπόδιο στο γάμο Φιλιώς και Γρηγόρη

Μέσα στη νύχτα, η Φιλιώ χτυπά την πόρτα του Γρηγόρη

και ζητάει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του. Η κοπέλα έχει πείσει τον Γρηγόρη να γίνει το προξενιό και εκείνος, αν και με βαριά καρδιά, πλέον είναι θετικός απέναντί της.

Την ίδια ώρα και η Ιουλία περνάει την καλύτερή της φάση με τον Γιωργίκη. Μάλιστα σιγά σιγά αρχίζει να τον συμπαθεί και να τη κερδίζει με τη συμπεριφορά του.

Από την άλλη, η Κυριακούλα έχει αντιρρήσεις για το προξενιό της Φιλιώς. Αρνείται να υποκύψει στις πιέσεις του Γρηγόρη για να προχωρήσουν το προξενιό. Θέτει μάλιστα έναν όρο, να βοηθήσει ο Στασινόπουλος να βγει ο Στράτος από τη φυλακή. Με τον Στράτο στη φυλακή προξενιό δεν πρόκειται να γίνει.

Έτσι, ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ αναγκάζονται να πάρουν μία απόφαση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους την ώρα που η Κυριακούλα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις που είναι να κάνει μετά τις λιποθυμίες της.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση για αυτό το κανάλι – Τι θα παρουσιάζει

MasterChef trailer 15/2: Οι αρχηγοί στο στόχαστρο – «Με υποτιμάει συνέχεια» (vid)

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα