Το ψάρι που το τηγανίζεις αλλά μένει ζωντανό

Πόσο περίεργο μπορεί να είναι ένα ψάρι; Το ψάρι αυτό μπορεί να τηγανίζεται σε καυτό λάδι, αλλά παραμένει ζωντανό ακόμη και μετά το μαγείρεμα του. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα και στην Ταϊβάν, παρόλο που πολλοί το καταδικάζουν λόγω της βαναυσότητας του.

Το κεφάλι του ψαριού τυλίγεται με μια πετσέτα με παγάκια και το σώμα του βυθίζεται μέσα σε καυτό λάδι και τηγανίζεται για περίπου 2 λεπτά. Στη συνέχεια, το ψαρι τοποθετείται προσεκτικά σε ένα μεγάλο πιάτο, καλύπτεται από γλυκόξινη σάλτσα και σερβίρεται.

Φυσικά έχει

απαγορευτεί από τα εστιατόρια, αλλά δεν είναι δύσκολο για κάποιον να το βρει αν θέλει να το καταναλώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος από το OPEN TV Βέργης, Παπαθεοδώρου, Κόλκας; – Αποχρωματίζεται το κανάλι!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα