Το ρεκόρ εισιτηρίων για ένα Grand Prix MotoGP έσπασε στο Jerez

Ρεκόρ εισιτηρίων Grand Prix MotoGP : Τα 296.741 άτομα που ήταν παρόντα στη Χερέθ για να παρακολουθήσουν το Ισπανικό Γκραν Πρι επέτρεψαν στο MotoGP να σημειώσει νέο ρεκόρ προσέλευσης.

Η πίστα Jerez-Angel Nieto υποδέχτηκε περισσότερους από 296.000 θαυμαστές το περασμένο Σαββατοκύριακο για το Ισπανικό Grand Prix του MotoGP , τον τέταρτο γύρο της σεζόν 2024.

Μια εντυπωσιακή φιγούρα που καταρρίπτει την προηγούμενη βαθμολογία που είχε καθοριστεί το 2023 κατά τη διάρκεια του Γαλλικού Γκραν Πρι. Η πίστα του

Le Mans κατέχει το ρεκόρ προσέλευσης για μια διοργάνωση για σχεδόν ένα χρόνο. Η τελευταία άφιξη του πρωταθλήματος στο Sarthe είχε καταγράψει όχι λιγότερες από 278.000 συμμετοχές, για αυτό που ήταν το 1000ο Grand Prix στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας.

Ο αριθμός που αποκαλύφθηκε μετά τη νίκη του Francesco Bagnaia ήταν αρκετός για να ζαλιστεί ο Carmelo Ezpeleta, ο οποίος παραδέχεται ότι έμεινε έκπληκτος μόλις έγινε η καταμέτρηση.

«Το Ισπανικό Γκραν Πρι στη Χερέθ είναι εμβληματικό», διαβεβαιώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα ηλεκτρική και το πάθος των οπαδών είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό – ακόμη και την Πέμπτη η πόλη είχε ήδη βουίξει από MotoGP. Ξέραμε λοιπόν ότι μπορούσαμε να περιμένουμε έναν εντυπωσιακό αριθμό, αλλά το να πλησιάζεις τις 300.000 είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. »

Δες όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης σε εθνικό και διεθνή επίπεδο μέσα στην ενότητα του Engine Power – ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩΧωρίς συναισθηματισμούς ο κορυφαίος οδηγός της F1 στην ιστορία του αθλήματοςΟ αγώνας σπριντ έρχεται στο Κινέζικο Grand Prix F1 … οι οδηγοί δεν καταλαβαίνουν! F1 Grand Prix Japan: Ο Max Verstappen κέρδισε τα πάντα στη SuzukaΟ Hamilton Goat συνομιλά με άλλους θρύλους για την απόσυρση του

From 4-wheel racing royalty to 2-wheels! @Carlossainz55 and Carlos Sainz came to see our star-studded show in Jerez and they surely weren’t disappointed! #SpanishGP pic.twitter.com/2WFsMGqQpY

MotoGP (@MotoGP) April 29, 2024

Ρεκόρ εισιτηρίων Grand Prix MotoGP 2024

 «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό, αλλά είμαστε επίσης αποφασισμένοι να κάνουμε το επόμενο βήμα», συνεχίζει ο Ezpeleta. Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε σε αυτήν την επιτυχία και να αναπτύσσουμε το MotoGP σε όλο τον κόσμο. »

Η πίστα του Le Mans θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει σύντομα, αφού η επόμενη στάση MotoGP θα γίνει στο Sarthe, το Σαββατοκύριακο 10 με 12 Μαΐου. Κάθε μία από τις κερκίδες γύρω από τη διαδρομή είναι ήδη γεμάτη, ενώ είναι ακόμα δυνατό να προμηθευτείτε εισιτήριο για πρόσβαση στο γενικό περίβολο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

MotoGP Austin Testing: Ο Martinator επιστρέφει σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρουΠοιοι οδηγοί της Formula 1 έχουν τα περισσότερα DNF σε αγώνες F1;Γκολ και ξύλο μεταξύ του Bagnaia Marquez στο MotoGP

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα