Το στοίχημα του Λουτσέσκου στο Λαμία – ΠΑΟΚ με φόντο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

15:43 2/3/2024 - Πηγή: Sportime

Λαμία – ΠΑΟΚ προσεχώς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο πρώτος που γνωρίζει τις παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση στη Φθιώτιδα για τον δικέφαλο του βορρά, με φόντο πάντα και τις επικείμενες αναμετρήσεις απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από Αγρίνιο και Σέρρες παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου αυτό μετράει στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όχι απαραιτήτως η εικόνα. Εκεί στάθηκε άλλωστε και ο τεχνικός των ασπρόμαυρων στις δηλώσεις του.

Το στοίχημα του Λουτσέσκου στο Λαμία – ΠΑΟΚ με φόντο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως γνωστόν είναι φανατικά ταγμένος στο δόγμα του game by game και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του μπαίνει στην τελική ευθεία που θα κληθεί να δώσει πολλά μαζεμένα και άκρως κομβικά παιχνίδια, δεν θέλει οι παίκτες του να χάνουν τον στόχο τους.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από το επόμενο παιχνίδι. Η Λαμία μόνο υπάρχει στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού κι αυτό είναι το μεγάλο του στοίχημα. Να το μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του, βγάζοντας τους τα play off και τις ευρωπαϊκές μάχες του UEFA Europa Conference League με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Άλλωστε απέναντι του δεν έχει μια ομάδα αδιάφορη, καθώς κατανοεί πολύ καλά πως η Λαμία έστω κι αν έχει εξασφαλίσει (δικαίως) την είσοδο της στo μίνι πρωτάθλημα των play off, έχει ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να βρει το κίνητρο για να κάνει τη ζημιά στους Θεσσαλονικείς.

Την ίδια ώρα όμως, θα πρέπει να κάνει και το απαραίτητο rotation προκειμένου να φρεσκάρει το έμψυχο υλικό ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Δύσκολη εξίσωση σε κάθε περίπτωση και με πολύ λεπτές ισορροπίες. Το κέρδος είναι σίγουρα οι επιπλέον επιλογές που του δίνουν οι αρκετές επιστροφές παικτών συγκριτικά με την τελευταία χρονικά αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ..

Θυμηθείτε τα highlights της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα