«Τρελάθηκε» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Αταμάν – Ποιον παίκτη αποθέωσε

00:37 6/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της Μπάγερν Μονάχου με 75-82, με τον Εργκίν Αταμάν να αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας του.

Οι οπαδοί των Πρασίνων έκαναν ΟΑΚΑ το BMW Park, με τον Τούρκο τεχνικό να σημειώνει στις δηλώσεις του πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη Euroleague.

«Πριν από το σχόλιο για το

ματς, πρέπει να κάνω ένα σχόλιο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ήταν εδώ πάνω από 3.000 για ένα παιχνίδι κανονικής διάρκειας και είναι η πρώτη φορά στην Euroleague που βλέπω τέτοιο κόσμο σε όλη την χρονιά. Αυτοί οι οπαδοί, αυτός ο σύλλογος αξίζουν πολλά. Και η ομάδα προσπαθεί να τα δώσει όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, στάθηκε στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνισή του, νιώθοντας την ανάγκη να το κάνει αφού στα προηγούμενα ματς είχε παράπονα.

«Όλο έχω παράπονα από τον Χουάντσο, αλλά σήμερα ήταν ένας από τους ήρωες. Ήταν μαχητικός και έδωσε πολλή ενέργεια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και θέλω να του δώσω πολλά συγχαρητήρια», τόνισε.

Στις δηλώσεις του κατέληξε λέγοντας πως: «Οι οπαδοί μας, τους είδατε στο Μόναχο. Αν έρθετε στο ΟΑΚΑ, θα δείτε πως δεν είναι εύκολο να παίξει μια ομάδα εκεί. Είναι πολύ σημαντικό για μας λοιπόν να πάρουμε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Είναι σημαντικό λοιπόν για μας να πάρουμε τη δεύτερη θέση με νίκη επί της Άλμπα. Έχουμε μεγάλους στόχους και μεγάλα όνειρα. Όλοι μου λένε για το 7ο αστέρι κι εγώ τους απαντάω ότι θα προσπαθήσουμε».

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα