Τροχαίο στη Βουλή: Καταθέτει ο οδηγός ταξί – «Μιλούν» τα βίντεο

Τροχαίο στη Βουλή: Την κατάθεση του θα δώσει ο οδηγός του ταξί, ενώ δόθηκαν και τα βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος.

Τροχαίο στη Βουλή: Στα χέρια των δικών βρίσκονται πλέον τα βίντεο που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα της Βουλής και θα παίξουν τεράστιο ρόλο σε ότι αφορά το τροχαίο

δυστύχημα.

Με αυτό τον τρόπο θα μάθουμε ποιος είναι ο πραγματικός υπαίτιος,  στο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα, όταν και η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Καθημερινή, η Τροχαία έχει πλέον σαφή εικόνα για τις συνθήκες του τροχαίου.

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο σημείο, έχουν καταγραφεί αφενός οι κινήσεις της μοτοσικλέτας του 23χρονου και αφετέρου του υπηρεσιακού οχήματος της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αρμόδια πηγή που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, άφησε να εννοηθεί ότι ευθύνη για το τροχαίο έχει ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, καθώς ο νεαρός που κινείτο στο ανοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας είχε προτεραιότητα.

Αξίζει να  σημειωθεί ότι ενώπιον των αρχών που ερευνούν την υπόθεση θα καταθέσει και ο οδηγός του ταξί που είναι από τους βασικούς μάρτυρες του συμβάντος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βεβαίωση μετακίνησης: Tα νέα έντυπα – Για πόσο θα ισχύουν

Το άρθρο Τροχαίο στη Βουλή: Καταθέτει ο οδηγός ταξί – «Μιλούν» τα βίντεο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα