Τσιμίκας: Δεν πήρε τυχαία το περιβραχιόνιο!

Στον αγώνα της Κυριακής του Ολυμπιακού με τη Λαμία, εκτός έδρας, ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Κάτι το οποίο συνέβη για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα παρουσία του αριστεροπόδαρου μπακ στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, στο 84′ έγινε αλλαγή ο Κώστας Φορτούνης, τον οποίο αντικατέστησε ο Μπίμπαρς Νάτχο, και ο Τσιμίκας πήρε το περιβραχιόνιο από τον Έλληνα μέσο.

Κάτι

όμως το οποίο δεν έγινε… τυχαία!

Ο Ολυμπιακός πιστεύει στον Τσιμίκα και αυτό το έχει δείξει και έμπρακτα από τη στιγμή που φέτος τον υπολόγισε κανονικά στο ρόστερ, αφού αυτός μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη κάλυψαν τη θέση του αριστερού μπακ.

Πήρε πολλά ματς στα πόδια του και σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς τον ετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εμπειρίες τη νέα σεζόν.

Κάτι άλλωστε το οποίο δήλωσε πρόσφατα και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του, όπου σχολιάζοντας τον Τσιμίκα τόνισε:

«Πρώτη χρονιά που ο Τσιμίκας ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Δεν ήταν πως δεν είχε ποιότητα ή του έλειπε κάτι, αλλά έπρεπε να προσαρμοστεί και να αντεπεξέλθει στα θέλω μας».

Είναι παιδί από την ακαδημία και ο Ολυμπιακός θέλει να τον στηρίξει, όπως άλλωστε έκανε ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν. Έδειξε και ο ίδιος ο Τσιμίκας πως επέστρεψε από τον δανεισμό του, στη Βίλεμ Ολλανδίας, βελτιωμένος και έτοιμος για την πρόκληση και να διεκδικήσει θέση στον Ολυμπιακό.

Και μέχρι τώρα, όπως φαίνεται, σίγουρα τα έχει καταφέρει!

The post Τσιμίκας: Δεν πήρε τυχαία το περιβραχιόνιο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα