Τσιμίκας: Μετά από αυτόν το χάος στη Λίβερπουλ!

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ. Πάγωσαν όλοι αμέσως. Φάνηκε πως η ζημιά ήταν μεγάλη. Θα μείνει εκτός για μήνες.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Γιούργκεν Κλοπ. Μετά τον Έλληνα αριστερό μπακ ακολουθεί το χάος! Δεν υπάρχει άλλος με παραστάσεις που να παίζει εκεί.

Είναι γνωστό από τον Οκτώβριο πως η Λίβερπουλ δεν έχει ούτε τον Άντι Ρόμπερτσον. Παρόμοιος ήταν και ο δικός του τραυματισμός. Κάπου στον Ιανουάριο λένε πως θα επιστρέψει. Χωρίς να είναι

βέβαιο και αυτό. Έως τότε ποιος θα παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας;

Για να βρει λύση ο Κλοπ θα πρέπει είτε να βαφτίσει κάποιον είτε να εμπιστευτεί ένα νεαρό παιδί. Το δεύτερο δεν είναι τόσο εύκολο με τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Γι’ αυτό και το πιο πιθανό είναι να παίζει αριστερά ο δεξιοπόδαρος στόπερ Τζο Γκόμεζ.

Μόνο που ο Ζοέλ Ματίπ είναι εκτός και η Λίβερπουλ πορεύεται με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και τον Γκόμεζ αυτή τη στιγμή. Ούτε θα μπορεί να κάνει ροτέισον ούτε θα είναι εύκολο να πάρει ανάσες ο μοναδικός δεξιός μπακ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Πάνω που ανέβαινε ο Τσιμίκας, ήρθε αυτός ο τραυματισμός. Και το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο μόνο για εκείνον. Συνολικά η ομάδα του θα δυσκολευτεί να το ξεπεράσει.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα