Τζολάκης η επόμενη μέρα – Ο Ελίασον και ο Λουτσέσκου

Σάββατο σήμερα και αρχίζει δυναμικά με τα Παρασκήνια του Sportime να έρχονται και να έχουν την τιμητική τους οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο Νίκλας Ελίασον και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ολυμπιακός, αναμφίβολα πήρε μία τεράστια πρόκριση απέναντι στη Φενερμπαχτσέ και βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League.

Ο άνθρωπος πίσω από αυτή την επιτυχία δεν είναι άλλος από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ,

που κατάφερε και άλλαξε τα πάντα, πάτησε το… κουμπί και επανέφερε την ομάδα σε κάποια κανονικότητα και στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της.

Μάλιστα είναι ο άνθρωπος που έδωσε φανέλα βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, που έγραψε το όνομα του με… χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας.

Ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι το συμβόλαιο του λήγει σε μερικούς μήνες και το μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα γίνει και αν θα παραμείνει.

Από κει και πέρα πάμε στην ΑΕΚ, όπου μπορεί η ομάδα να μη βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση και να ψάχνει σταθερότητα στη Super League 1, αλλά έχει μερικούς παίκτες να ξεχωρίζουν.

Ο πρώτος εξ αυτών, να είναι ο Νίκλας Ελίασον που κάνει πολύ μεστή χρονιά και έχει βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Πλέον τσεκάρετε από πολλούς και όχι άδικα, με τον Ματίας Αλμέιδα να του δίνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και να τον εμπιστεύεται. Τι λέει όμως η πιάτσα για τον 28χρονο Σουηδό και το μέλλον του;

Τέλος, πάμε στον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό του από τη Μπριζ με πολύ άσχημη εμφάνιση.

Ωστόσο εκτός από τη στεναχώρια του αποκλεισμού, έχουν ήδη αρχίσει και κάποιες γκρίνιες από τους συγκεκριμένους παίκτες.

Ο χρόνος συμμετοχής και οι επιλογές ορισμένων από τον Ρουμάνο τεχνικό, δε σχολιάζονται και με τον καλύτερο τρόπο. Ποιοι είναι όμως αυτοί που λένε πολλά;

Όλες οι αποκαλύψεις αναλυτικά στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα