Τζόλης: Η πρώτη του μέρα στην Αγγλία ως παίκτης της Νόριτς (vid)

Ο Χρήστος Τζόλης έγινε «Καναρίνι», καθώς αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στη Νόριτς. Το βίντεο από την πρώτη του μέρα στη νέα του ομάδα.

Ο ταλαντούχος Έλληνας επιθετικός έκανε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό και την Premier League. Όπως είναι ήδη γνωστό, το deal έκλεισε

στα 11+2,5 εκατομμύρια ευρώ συν 17,5% ποσοστό μεταπώλησης, με τον Τζόλη να υπογράφει 5ετές «χρυσό» συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο 19χρονος άσος πήρε άμεσα «άρωμα» Αγγλίας, καθώς ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι της Νόριτς με τη Λίβερπουλ.

Τα «Καναρίνια» δημοσίευσαν ένα βίντεο από την πρώτη μέρα του πρώην παίκτη του Δικεφάλου στην Αγγλία. Στιγμιότυπα από την άφιξή του, την υποδοχή, της συνομιλίες που είχε, τις ιατρικές εξετάσεις και φυσικά τις απαραίτητες φωτογραφίες.

«Εξαιρετικό πρότζεκτ για μένα η Νόριτς. Από την αρχή, ήμουν ενθουσιασμένος. Είπα στον ατζέντη μου να υπογράψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου», είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος Τζόλης.

Checking into Norwich
Going through the medical
First club interview

Behind-the-scenes access of Christos Tzolis’ first day at City! https://t.co/qyCb8fVKvA pic.twitter.com/Bkg90HoHwS

— Norwich City FC (@NorwichCityFC) August 16, 2021

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» το κανάλι του πρώτου αγώνα με τη Ριέκα

Πρίγιοβιτς: «Μέσα στα φαβορί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του»

Αφγανιστάν: Άνθρωποι πέφτουν από το αεροπλάνο που εγκαταλείπει τη χώρα-Video σοκ!

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα